Łuki - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa, jestem bardzo zadowolony Łuki Dorota - opinia (2) Bardzo sympatyczna obsługa klienta. Szybkie terminy. Pani dr Aneta Pokrywką... Dorota Maks - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła obsługa, i najlepsza pani doktor Monika, która... Maks
Valeria - opinia (1) Wspaniała placówka, uratowany ząb będzie służyć o wiele dłużej dzięki pani... Valeria Tomasz - opinia (1) Zakończyłem już leczenie ortodontyczne i jestem bardzo zadowolony z efektu... Tomasz Kamil - opinia (1) Super profesionslna obsługa. I miła atmosfera. Kamil Piotr - opinia (1) Polecam! Jestem zadowolony z obsługi i przeprowadzonego zabiegu. Piotr Wiktor - opinia (2) Na konsultacji dowiedziałem się najwięcej ze wszystkich gabinetów, w których... Wiktor Irek - opinia (2) Szybko, bezboleśnie i efekt fenomenalny Polecam Hcentrum Dobra lokalizacja! Irek Kam - opinia (2) Bardzo miłe otoczenie wobec pacjenta Kam Wojciech Kłoczko - opinia (2) Miła atmosfera, nic nie boli! Pozdrawiam Panie, Anetę, Paulinę i Marylę,... Wojciech Kłoczko Małgorzata J - opinia (2) Hcentrum oferuje wysoką jakość usług w przyjaznej atmosferze . Kompleksowe... Małgorzata J Wierna pacjentka - opinia (2) Leczę się od kilku lat u doktor Górskiej i jestem bardzo zadowolona.Po... Wierna pacjentka Alexander Piskun - opinia (1) I found dr. Zaranski at Znany Lekarz and based on feedback a made an... Alexander Piskun Janusz - opinia (1) Pani Katerina bardzo miła i z fachową usługą. Polecam centrum stomatologiczne. Janusz Artur Siekierka - opinia (2) Gorąco polecam Moja przygoda z HCentrum Stomatologiczne Jasińscy rozpoczęła... Artur Siekierka Krzysztof - opinia (1) Miła atmosfera i sprawnie przeprowadzone leczenie . Wrócę już bez strachu Krzysztof Maria - opinia (1) Polecam !!! Super dentystka i świetna obsługa . Maria Darek - opinia (1) Jakość wykonywanych zabiegów masakryczna. Odbudowa zęba po 4 miesiącach... Darek Stały pacjent - opinia (2) Najlepsi! Korzystamy z całą rodziną, chyba od początków istnienia gabinetu dr... Stały pacjent