Robert - opinia (1) W każdej pracy cenię wiedzę, umiejętności, doświadczenie..czyli ogólnie... Robert TheSailor - opinia (1) Bezboleśnie!!! Miła dr. Sonią i sympatyczna obsługa. Może nie najtaniej ale... TheSailor Kamila - opinia (1) Skorzystałam z zabiegu zaffiro po sugestii Pani kosmetolog, świetne rezultaty... Kamila
Kamila - opinia (1) Korzystałam z usług kliniki po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Pani... Kamila Monika M - opinia (2) Pani Dr Monika przeprowadziła mi bezbolesną, szybką i udaną ekstrakcję... Monika M Karolina - opinia (1) Człowiek tygodniami nastawia się na zabieg usuwania ósemek, który już kiedyś... Karolina Klaudia - opinia (1) Doktor Monika i reszta zespołu odmienili mój uśmiech. Przekonałam się do 4... Klaudia Mirek - opinia (1) Byłem dzisiaj pełen profesjonalizm polecam każdemu Mirek Magdalena P - opinia (1) Najgorszy dentysta u jakiego byłam, to Piotr Lenarczyk, gdybym wiedziała... Magdalena P Sylwia - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, profesjonalne podejście do pacjenta. Na wszystkie... Sylwia Barbara - opinia (1) Bardzo polecam,super obsługa.Profesjonalne podejście do pacjenta .Gabinet... Barbara Nieusatysfakcjonowany pacjent - opinia (1) Rejestratorka jest niekompetentna i jest do wymiany. Nieusatysfakcjonowany pacjent Natalia - opinia (1) Wysoki standard świadczonych usług, komfort leczenia , pełen profesjonalizm... Natalia Natalia Pawlak - opinia (1) Pełen profesjonalizm , wysoki standard świadczonych usług oraz komfort... Natalia Pawlak Katarzyna - opinia (1) Polecam Pania Doktor z calego serca. Jako jedyna podjęła się mojego leczenia... Katarzyna TOBY - opinia (1) Wysmienita opieka stomatologiczna, przemiły peronel. Serdecznie polecam. TOBY Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam Centrum. Pani Doktor naprawiła mój zgryz, który zaczął się... Karolina Marek Duc - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z wykonywanej uslugi i leczenia. Caly personel jest... Marek Duc Adi - opinia (1) To najlepsza klinika stomatologiczna z jaką się w życiu spotkałem. Obsługa na... Adi Jekaterina - opinia (1) Polecam, obsługa jest na wysokim poziomie Jekaterina