Patrycja - opinia (1) Zaopiekowanie i przemiła atmosfera. Rzetelność, profesjonalizm, wszystko na... Patrycja ola - opinia (1) Pan Marek wspaniały człowiek. Potrafi odmienić uśmiech :) ola Marcin - opinia (1) Dogodne terminy, jeżeli ktoś jest w potrzebie, miły kontakt oraz pełen... Marcin
Anna Seniorka - opinia (2) Do Dentico trafiłam dzięki moim córkom, który stwierdziły, że najwyższy czas... Anna Seniorka Anna Seniorka - opinia (2) Do Dentico trafiłam dzięki moim córkom, który stwierdziły, że najwyższy czas... Anna Seniorka Endriu - opinia (1) Bardzo dobra klinika,wszystkie zabiegi wykonywane profesjonalnie i z dużą... Endriu Weronika - opinia (1) Ósemki usunięte szybko, dobrze się goją, wizyta bardzo przyjemna, bezstresowa :) Weronika Piotr - opinia (2) Jestem pod wrażeniem, pierwszy raz zabieg higienizacji ani trochę mnie nie... Piotr Małgorzata Kamrowska - opinia (2) Pełny profesjonalizm.Indywidualne podejście do potrzeb pacjentów. Małgorzata Kamrowska Daria - opinia (1) Gabinety obsługujące na NFZ o takiej jakości - to się często nie zdarza.... Daria Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony pełny profesjonalizm, myślałem że z moim zębem nic... Piotr Marek - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony. Czuję się bezpiecznie w rękach profesjonalistów.... Marek Joanna z Warszawy - opinia (2) Dziękuje za profesjonalne podejście do pacjenta i udzieloną pomoc . Doktor... Joanna z Warszawy x - opinia (2) Przykre, ale prawdziwePrzeciąganie wizyty na wizytę, z konsultacji na... x Piotr - opinia (2) Witam. Chciałbym polecić z czystym sumieniem tych lekarzy a w szczególności... Piotr Łukasz - opinia (1) Polecam gorąco! Pelne zaufanie i profesjonalizm. Miła obsługa, dobry sprzęt,... Łukasz W.L. - opinia (1) Pełne zadowolenie z wykonanej usługi. Sympatyczna, kompetentna i miła... W.L. Michał - opinia (1) Pani Jowita oraz Pan Mateusz to bardzo troskliwi i kompetentni lekarze.... Michał Kamil Wzorek - opinia (1) Mogę polecić w 100%, profesjonalne podejście, bardzo miłe Panie, nowoczesny... Kamil Wzorek Radosław Giza - opinia (1) Bardzo miła obsługa, czysty gabinet, świetna atmosfera, naprawdę bardzo... Radosław Giza