Dawid - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony! Już mi dentysta nie jest taki straszny. Bardzo... Dawid krystek - opinia (1) Pozytywne doświadczenie. Miły personel. Dobra lokalizacja. Dobrze... krystek Dawid - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony! Już mi dentysta nie jest taki straszny. Bardzo... Dawid
mkz - opinia (1) Polecam, miła a przede wszystkim profesjonalna obsługa mkz Piotr - opinia (1) Udane leczenie zachowawcze. Kompetentna i miła obsługa. Miejsce na poziomie... Piotr Mariola O - opinia (1) Korzystałam z zabiegu mikrodermabrazji igłowej i mogę z czystym sumieniem... Mariola O Regina Marchlewska - opinia (1) Witam.Dłuuuuga była droga.../niedługo 72 lata/,ale właśnie znalazłam,trafiłam... Regina Marchlewska Alicja - opinia (2) Polecam centrum stomatologiczne "Eurodent". Kilka koronek wykonanych przez dr... Alicja Katarzyna E - opinia (1) Dr Sonia Janusz uratowała mi zęba i obyło się bez wyrywania. Polecam Katarzyna E Małgocha - opinia (1) Udany zabieg powiększania i modelowania ust efekt jest lepszy niż... Małgocha Kadarka - opinia (1) Prostowanie zębów aparatem nakładkowym trwa juz 7-my miesiąc. Po pierwszych 4... Kadarka Mirosław Boratyński - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa, do tego w miłej atmosferze. Polecam z... Mirosław Boratyński Sylwia Kotyś - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Zęby wyleczone bardzo dokładnie, bezboleśnie. Super... Sylwia Kotyś Zbigniew - opinia (1) Leczyłem przez NFZ. Bardzo krótkie terminy. Szybko i wprawnie, cóż więcej... Zbigniew Malwina - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce. Przystępne ceny oraz duże doświadczenie między... Malwina Klaudia S - opinia (1) Jestem od niedawna klientką tego miejsca ale juz teraz wiem że będzie to mój... Klaudia S Barbara Sz. - opinia (1) Kobieta o wielkim sercu i jeszcze większej cierpliwości ️ Termin z dnia na... Barbara Sz. Ada - opinia (1) Polecam każdemu,placówka rewelacja .Doktor ktora mnie przyjmowała wszystko mi... Ada Żaneta - opinia (1) Strasznie się bałam przed wizytą u stomatologa, ale nie potrzebnie, ponieważ... Żaneta Malgosia - opinia (2) Bardzo profesjonalnie wyposazone gabinety,lekarze specjalisci pomoga w kazdej... Malgosia