Jola - opinia (1) Super obsługa, dbanie o pacjenta,wszystko dokładnie wyjaśnione. Polecam Jola Honorata - opinia (1) Profesjonalny i bardzo uprzejmy personel. Nowoczesne i estetyczne gabinety.... Honorata Amazon Worker - opinia (1) Nice looking Doctors with great attitude Amazon Worker
Maria - opinia (2) Wiedza i doswiadczenie dra Wozniaka, wyposazenie gabinetu, sposób wykonywania... Maria Agata - opinia (2) Fantastyczne miejsce i świetny pan doktor! Wszystko dokładnie wytłumaczone,... Agata M - opinia (1) Szybkie terminy, profesjona obsługa pacjenta, przemiła pani doktor oraz pani... M Tomasz - opinia (1) na początku najlepiej było zrobić zdjęcie RTG 3D, i widać wszystkie ubytki.... Tomasz Sabina - opinia (1) Pani Monika świetnie zadbała o moje uzębienie. Z czystym sumieniem mogę... Sabina Monia - opinia (1) Zgłosiłam się do kliniki nastawiona na wykonanie wypełnienia bruzd nosowych.... Monia Mat - opinia (1) Polecam. Szybko, sprawnie i bez bólu. Mat Pacjentka R.P - opinia (2) Dziękuję za szybką pomoc, doktor Jasiński jest nieoceniony! Pacjentka R.P Klaudia - opinia (1) Gorąco polecam gabinet Beautiful Smile. Świetna atmosfera, pełen... Klaudia Beata - opinia (1) Bardzo dobry salon. Jestem usatysfakcjonowana. Polecam!!!! Beata Ania - opinia (1) Zgłosiłam się do kliniki w pilnej sprawie w związku z wyjazdem i nagłym... Ania Bartek - opinia (1) Fachowa obsługa jak zawsze Polecam Bartek Jola - opinia (1) Polecam , super obsługa, profesjonalizm! Jola Paulina - opinia (1) Fantastyczna atmosfera i profesjonalna opieka. Polecam. Paulina Piotr B - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Polecam panią Monikę!!! Piotr B Hanna - opinia (1) Jestem rozczarowana po wizycie. Zapisałam się na niezbyt złożone procedury.... Hanna Zygmunt N. - opinia (2) Mój przypadek był określany przez wielu jako beznadziejny. Często słyszałem:... Zygmunt N.