krystyna - opinia (2) krystyna polecam fachowosc i profesjonalizm dr jasinskiego swietny chirurg .... krystyna Małgorzata - opinia (2) Wspaniałe miejsce. Jakość usług na najwyższym poziomie, do tego miła obsługa,... Małgorzata Artur - opinia (2) Profesjonalna obsługa. Pomagają nawet w niedzielę. Chirurg Jasiński bez... Artur
A. - opinia (2) Polecam. Szybko, bezboleśnie, pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście... A. Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra klinika,wszystkie zabiegi wykonywane profesjonalnie i z dużą... Małgorzata Ewa - opinia (2) Wspaniała, profesjonalna i komfortowa atmosfera stworzona dla pacjenta.... Ewa Daria L. - opinia (1) W gabinecie leczę się od grudnia zeszłego roku. Chciałam w końcu poprawić... Daria L. Piotr - opinia (1) Polecam dr wyjaśniła dokładnie kolejne leczenie pełen profesjonalizm. Piotr Natalia - opinia (2) Jestem pacjentką tego centrum stomatologicznego od dziecka i nie wyobrażam... Natalia Adam - opinia (2) Jestem bardzo zadowolonym pacjentem miła szybka i bardzo profesionalna... Adam Wioletta - opinia (2) bardzo miła i profesjonalna obsługa Wioletta Dorota - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług H- Centrum Stomatologicznego Jasińscy. W... Dorota Helena - opinia (2) Doświadczenie i zaufanie. Polecam Helena Kasia - opinia (1) Najlepszy stomatolog w Trójmieście! Ogromna wiedza, pełen profesjonalizm i... Kasia Anna - opinia (2) Wspaniała pomoc w problemie który ciągnął się od kilku miesięcy i nikt nie... Anna Karina - opinia (1) Jestem zadowolona z zabiegu powiększania usta. Te nowe metody powodują, że... Karina Paweł - opinia (1) Sympatyczna obsługa. Poszło sprawnie ale dość drogo Paweł Ola - opinia (2) Jestem zadowolona z profesjonalizmu i podejścia do pacjenta mojej Pani doktor. Ola Emilia - opinia (2) Wspaniali specjaliści w jednym miejscu! Ostatnio dzięki dr Jasińskiemu minął... Emilia Bożena Świeczkowska - opinia (2) Dziękuję dr Przemkowi Jasinskiemu za bezbolesne wyleczenie, trudnego przez... Bożena Świeczkowska