Pacjent - opinia (1) Byłam na wizycie u dr Lipskiej, doktor bardzo sympatyczna, pomogła... Pacjent Natalia - opinia (1) Polecam to miejsce z całego serca! Zadzwoniłam z prośbą o przyjęcie ze... Natalia Danuta - opinia (1) Świetne podejście do pacjenta. Pan Doktor leczy kompleksowo i bardzo dokładnie Danuta
Maria Sadowiak - opinia (2) Moja pani doktor stomatolog wysłała mnie do pana dr Stróżyka w celu... Maria Sadowiak Marzena - opinia (1) Wysoki standart przemiła obsługa wspaniali fachowcy ( dr. Głodzik ) Marzena Julita - opinia (1) Jestem pacjentką pani dr Magdaleny Robaczewskiej od 12 lat. Profesjonalizm,... Julita Agnieszka Mateńka - opinia (2) Dziś za mna juz ostatnia wizyta a troche ich bylo.Zawsze bardzo bałam sie... Agnieszka Mateńka ViolaK - opinia (1) zabieg wstawienia implantu przebiegl bez zadnych zastrzeżeń. doktor byla... ViolaK BożenaP - opinia (1) bardzo podoba mi sie podejscie do pacjenta w artdentico. jest miła atmosfera,... BożenaP M.Romanowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z debtystow/chirurgow.dentystka do ktorej chodze... M.Romanowska Aleksandra Kosowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez Neodental. Leczyłam się u... Aleksandra Kosowska Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia. Wybrałam Perfect Smile Clinic w... Magda Leszek Grusznis - opinia (1) Klinika Perfect Smile jest w stu procentach profesjonalna. Od drzwi pacjent... Leszek Grusznis Izabela - opinia (1) Ciepłe podejścia do pacjenta, przyjemna obsługa, ceny normalne. A przede... Izabela Malwina - opinia (1) Super!! Jestem mega zadowolona z efektów leczenia u lek Tomka. Zawsze mila,... Malwina Marta - opinia (1) Odradzam to miejsce! Omijać szeroki łukiem. Miejsce oczywiście piękne, ale co... Marta Kasia - opinia (1) Do Pana Piotra uczęszczamy całą rodziną 13 lat. Super fachowiec z... Kasia Artur - opinia (1) To miejsce na mapie Trójmiasta w dziale stomatologia należy z pewnością... Artur Ewa Kaczorowska - opinia (1) Na początku pandemii bolał mnie ząb -zostałam przyjęta , zrobiono mi zdjęcie... Ewa Kaczorowska A - opinia (2) Pełen profesjonalizm i uwazność na pacjenta A