Edmund K. - opinia (2) Pani doktor Jowita Żebrowska-Zakrzewska jest osobą profesjonalną, dokładną,... Edmund K. Super klinika (2) Podejście profesjonalne, bardzo miła atmosfera. Doktor Jowita wkłada całe... Alicja K. - opinia (2) Swietna klinika :) ciesze sie ze do niej trafilam . Nareszcie ktos... K.
Przemek M. - opinia (2) Jakość i cena usług bez żadnych zastrzeżeń. Przemek M. Joachim - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyt w Dentico. Dużą zaletą jest kompleksowa... Joachim Kordian - opinia (1) Zdecydowanie polecam dr. Wierzbickiego. Pelen profesjonalizm, doskonaly... Kordian Doktor Anna Kabacińska - Jerzak (1) Po wielu latach poszukiwań dobrego stomatologa w końcu udało mi się odnaleźć... Emilia Polecam! (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, od samej rejestracji, leczenie po... Paweł Wdzięczna Pacjentka - opinia (1) Leczenie przeprowadzone z dużym zaangażowaniem o zdrowie Pacjenta. Plomby są... Wdzięczna Pacjentka Pełen profesjonalizm (1) Profesjonalne podejście do klienta. Począwszy od pierwszego telefonu,... Sławek Polecam (1) Wspaniala obsluga , wizyty bez stresu:) Godni polecenia lekarze. Ceny nie za... Krzychu Wójcik nowoczesnie i profesjonalnie (1) mila i profesjonalna obsluga, nowoczesna klinika. damian emq - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. emq Super (1) Bardzo mili lekarze. Serdecznie polecam Michał Polecam (1) Dr Kacper Polakowski to wybitny profesjonalista, mam do niego pełne zaufanie,... Anna EWA - opinia (1) Dr Beata Szumska bezkonkurencyjna EWA Najlepsi w Trojmieście ! (1) Doskonała opieka, zarówno dla dzieci jak i dorosłych; pełen profesjonalizm... Joanna Prawdziwi profesjonaliści (1) Ogromna wiedza, na czasie. Indywidualne podejście do pacjenta. Zdecydowanie... Dorota J Duże ale... (1) Jakość sprzętu i wykonania bardzo wysoka. Największe zastrzeżenia i... Mona Smerf - opinia (1) Polecam, wszyscy mili, ceny przystępne. Szczególnie miła i wyrozumiała była... Smerf