Pozytywna opinia (1) Pozytywna opinia to chyba za malo by wyrazic, jak wspaniale jest to miejsce.... Tenuska Plombowanie zęba (1) Nie polecam, miałem zakładane wypełnienie w zębie i następnego dnia plomba... Pacjent Usuwanie ósemki (1) Trafiłam do kliniki z bólem zęba mądrości. Wizytę udało mi się umówić w... Julka
Solidnie (1) Polecam!!! Szybko, bez strachu i solidnie. Jedni z najlepszych dentystów... Marek Na pięć plus (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor jest bardzo miły i sympatyczny.... Ewa Natalia - opinia (1) Obaj doktorzy to wybitnej klasy specjaliści. Nie wiem jak oni to robią, że... Natalia Aparat ortodontyczny (2) Już od pierwszej wizyty czekał na mnie uśmiechnięty doktor Łukasz który... Agnieszka Fan DentaClinic (1) Wyjatkowe miejsce. Profesjonalny, wszechstronny, empatyczny i jednoczesnie... Malwina Sevhard - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i sprawnie. Zdecydowanie polecam :) Sevhard Polecam (1) Doprowadzili mój uśmiech do bajecznego , teraz śmiało się uśmiecham na ulicy... szymon Dariusz - opinia (1) Bardzo fajny sprzet ,obsługa na najwyższym poziomie ,leczenie w 100 %... Dariusz Ocena DentaClinic (2) Najlepsza Klinika w jakiej kiedykolwiek byłam. Personel uśmiechnięty i miły.... Justyna G Mogę polecić (1) Świetny stomatolog, przyjazny gabinet, umiarkowane ceny. W dodatku wysłucha,... Magdalena Pełen profesjonalizm (1) Genialne podejście do klienta i obsługa. Zabiegi bezbolesne, szybkie z bardzo... TZ Zadowolony pacjent (1) Bardzo dobry gabinet dentystyczny. Profesjonalna obsługa i świetny sprzęt.... Marek Bez strachu (1) Najlepsza klinika dentystyczna w całym Trójmieście. Od razu po wejściu widać... Ignacy Anna - opinia (1) Gabinet DentaClinic pełen profesjonalizm, 100% zaufania, nowoczesny wystrój a... Anna Wzór lekarza, godny naśladowania (1) od wielu lat uczęszczam do Pani Doktor, ale nigdy wcześnie nie spotkałem się... Paweł Ada - opinia (1) Nie raz miałam okazję być leczona przez Pana Doktora. Zawsze byłam bardzo... Ada Polecam (1) Jeśli miałabym wybrać z pośród wielu lekarzy stomatologów, u których leczyłam... K.