Polecam!!! (1) Świetne podejście do każdego pacjenta zarówno do dzieci, jak i dla dorosłych.... swiechowicz91 Fachowiec (1) Jak to czasami bywa, jak trwoga to do Boga. W tym wypadku jest podobnie. Pan... Zadowolony klient Eva Graffroman - opinia (1) Swietny specjalista o rozleglej wiedzy medycznej.Profesjonalna opieka i... Eva Graffroman
Jest super! (1) Świetna atmosfera, fachowa obsługa i niskie ceny Magda ms - opinia (1) Korzystam z usług Alfadentu od kilku lat. Mimo komplikacji zdecydowanie... ms prawdziwy lekarz stomatolog i chirurg (1) Super opieka, Przejmuje się pacjentem do całkowitego wyleczenia. cyklamen Brak trafnej diagnozy (1) Pomimo wysokiej klasy wyposażenia placówki stomatologicznej, brak... Bożena Dentus Plus na Plus! (1) Szybka i fachowa obsługa: wyrwanie bardzo bolesnej ósemki trwało raptem kilka... Martyna Wierzbolska Anna - opinia (1) Bardzo polecam. Fantastyczny personel. Anna Polecam-ok (1) Przestronnie jak w pałacu.Nowoczesny sprzęt. Szybko i skutecznie pomogli mi w... Zbyszek Polecam (1) Szybko i solidnie. Pani Doktor jest bardzo empatyczna i szybka a przy tym... Dorota Mariola Okoń - opinia (1) Trzy zęby wyleczone i ciąg dalszy nastąpi. Panią doktor Hannę... Mariola Okoń Uśmiech moich marzeń (2) Trafiłam do dr Jowity z chęci posiadania pięknego uśmiechu. Mówiłam... Iwona Paweł - opinia (1) Polecam wszystkim. Osobiście posiadam aparat, moją żona już skończyła... Paweł leczenie kanałowe na wysokim poziomie (1) leczenie kanałowe przeprowadzone perfekcyjnie :) bez bólu, wszystko dokładnie... Jacek Polecam dr B. Szatan (1) Próbowałam wcześniej domowego wybielania zębów jednak efekt był mizerny.... walczak89 Michał - opinia (1) Bardzo fachowo, czysto, bezboleśnie i z uśmiechem:). Na dzień dobry dostałem... Michał Leczenie zębów u 5 letniego dziecka (3) Odbyte 3 wizyty, ząbki u dziecka wyleczone oprócz 1-go, mam sporo zastrzeżeń.... Emila Bzdra, żenada i wiele wiele innych. (1) Dzwonię żeby zapisać dziecko do ortodonty. Pani z przykrością stwierdza, że... Ja najlepsza klinika stomatologiczna również w zakresie implantologii (2) pełen profesjonalizm! bardzo dobra obsługa i podejście do każdego pacjenta!... Zdzisława