Bożena Daszewska - opinia (1) Do pana dr Tomasza Zarańskiego trafiłam z rozległym stanem zapalnym zęba,... Bożena Daszewska licówki (3) tani produkt !!! po 3 miesiącach odkleiła się pierwsza 3 a za tydzień 2.... Michał Najlepsza opieka stomatologiczna w Trójmieście (1) Podoba mi się w tej klinice to, że do każdego pacjenta podchodzi aię... Cezary
niestety (1) ostatni raz byłem klient Niby ok, ale.. (2) Leczenie kanałowe, umawiamy się na określoną kwotę. Po opłaceniu całości na... Polecam (1) Polecam, trafiłam z opolecenia koleżanki,profesjonalne i bardzo miłe... Ewa Bardzo wysoka jakość usług leczenia. Polecam (1) Bardzo wysoka jakość usług, bardzo kompetentni specjaliści. Od blisko 10 lat... Łukasz Polecam (1) Super klinika :-) mila i profesjonalna obsluga, fajne, indywidualne podejscie... Marcin Zadowolona pacjentka (1) Jestem od roku pacjentka Pani doktor jestem bardzo zadowolona. Pani doktor... Magda Klient (1) Leczymy się u Pani Doktor całą rodziną. Ja i mój syn nosimy aparat.W moim... Adam Leczenie endodontyczne (1) Dzisiaj skorzystałam z usług kliniki w Gdańsku.Jestem pacjentką,która... Karolina Pełen profesjonalizm (1) Zgłosiłam się do Perfect Smile z ukruszonym zębem. Doktor do którego... Nela Perfect (1) Klinika godna polecenia nawet dla tech najbardziej wymagających Marta Przyjaźnie i bezboleśnie (1) Polecam klinikę wszystkim tym, którzy boją się dentysty. Wspaniały zespół,... Tolek Super Klinika poziom Światowy (1) Zdecydowanie polecam. Super podejście. Wszystko bezboleśnie. Sprzęt światowej... Artur Porady (1) Indywidualne podejście do pacjenta i bardzo solidna pomoc jeżeli chodzi o... Mila Świetny fachowiec (1) Uwielbiam chodzić do pana Bagniewskiego, zawsze wiem, że zostanę znakomicie... Tukaszwili Leczenie całej rodziny (1) Szczerze polecam cały zespół lekarzy z Nowe Orłowo Dental Clinic. Z usług... Piotr Barański Polecam (1) Dr Wróblewski opiekuje się zębami całej naszej rodziny od kilku lat. Jest... M Polecam (1) Polecam lek.stom. Jarosława Kozę - gabinet na wysokim poziome, doktor... Monika