polecam :) (1) Dużo gabinetów stomatologicznych już przerobiłam, ale oferta Impladent... Majka Polecam (1) Profesjonalne podejście, miła atmosfera a co najważniejsze jakość usług na... KK Super, bardzo polecam! (1) Cieszę się, że są tacy specjaliści, którzy pracują z powołania i mimo kariery... Marek
:) (1) Oceniam doktora jako specjalistę, któremu warto zaufać zarówno poddając się... M_CH Polecam! (1) Uważam, że to bardzo profesjonalny gabinet, w którym zabiegi wykonywane są na... Ewelina Polecam (1) Pełen profesjonalizm, polecam. Damian Profesjonalizm (1) Profesjonalizm to najlepsze słowo opisujące tego stomatologa. Uczęszczamy do... Marta R. Pełen profesjonalizm (1) Super gabinet, profesjonalne podejście już od wejścia, przeanalizowaniu... Karolina Medycyna estetyczna tylko w tym miejscu... (1) Jestem stałą bywalczynią salonów kosmetycznych, bo lubię o siebie dbać.... Ewa Leczenie kanałowe (1) Dobrze, że jest leczenie kanałowe pod mikroskopem, bezbłędne. Tanio w... Gosia Pełen profesjonalizm (1) Miły i profesjonalny zespół. Wszystko na najwyższym poziomie. M ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Polecam (1) Po wizycie w gabinecie u Państwa Gromnickich, wizyty u stomatologa przestały... Michał B Jak najbardziej polecam! (1) Gabinet doktora Ziemlewskiego to bardzo dobra klinika stomatologiczna... Maja omijac (1) Czemu tak nisko Obsługa to kpina - umawia się w jedno miejsce później... Darek zdjęcia rendgen (1) Dobrze, że na miejscu jest zaplecze diagnostyczne od razu. Nie trzeba się... Aneta Matys najlepszy dentysta w Trojmiescie (1) jestem klientka od wielu wielu lat, mieszkam za granica, ale zawsze korzystam... piekny usmiech Naprawdę dobry dentysta (1) W placówce "Projekt uśmiech" miałem przyjemność być leczony przez pana Igora... Jarosław M. Polecam (1) Faktycznie troche drogo ale warto. Profesjonalizm, mila obsluga,najlepszy dr... Asia Częsty klient w gabinecie (1) Ogólnie, nie mam zastrzeżeń. Z jednym wyjątkiem. Miałem założony "mostek".... Karol Dr Marta szczygielska (1) Cudowna dr ,świetny fachowiec ,wspaniała osoba zawsze o ciepłym podejściu do... Grazyna