100% zadowolenia (1) Ogromne podziękowania dla dr Macieja i całego zespołu gabinetu. Usuwałam dwie... Joanna Polecam (1) Leczę się u Pani doktor Jowity od lat, wyleczyłam u niej wszystkie zęby,... H. Łeczycka Jak aparat to tylko w Dental-Spa! (1) Założyłam aparat u dr. Sroczyńskiej i to była świetna decyzja, po niespełna 2... Marta
Trochę drogo, ale warto (1) Ceny są adekwatne do jakości, jednak fajnie by było nie zostawiać tysięcy na... Wielka5 Nowy uśmiech (1) Dziękuję za nowy uśmiech, implanty trzymają się dobrze żadnych powikłań już... Kazimierz Wizyta prywatna (1) Na wejściu gabinet ładnie wyposażony, przytulnie, wydaje się, że trafiliśmy w... Monika Polecam (1) W tym roku postanowiłam zadbać o siebie, jedną z dróg jest sprawdzenie stanu... Alicja POLECAM! (1) Świetnie diagnozuje, działą bezboleśnie. Solidna firma. Do tego bardzo... Agnieszka emcia (1) Bardzo Polecam to miejsce , wszystko bezstresowo i w miłej atmosferze ! : ) emcia Polecam (1) Jestem pacjentką od kliku lat wraz z całą swoją rodziną. Obsługa jest... Zadowolona Pacjentka Polecam z czystym sumieniem (1) Przez wiele lat bałem się kontaktu z dentystą i w końcu za namową dziewczyny... Zadowolony pacjent olga (1) jest supre stomatlog ja jest miła i barazdro faina olga Super (1) Szynko, sprawnie pani doktor zrobiła kanałowe. Najlepszy gabinet na świecie. Gracjan Zadowolona :) (1) Jakość usług na bardzo wysokim poziomie. Leczenie przez wykwalifikowanych... Sylwia warto ich odwiedzić i zostać na dłużej ;)) (1) Ceny usług może nie najtańsze, ale adekwatne do wysokiej jakości usług,... businness owner Czas oczekiwania (2) Witam! Wizyta umówiona na 15.00 wejście 16.05. Nie do przyjęcia 60 minut... Andrzej Najlepszy dentysta (1) Polecam z całego serca doktora ! Człowiek z klasą i co rzadko spotykane w tym... Zadowolona klientka Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pani Karolina wraz... Piotr Doktor Janiak (1) Bardzo profesjonalna dentystka. Jest bardzo uprzejma w stosunku do pacjenta,... Emilia Nie ma się czego bać! (2) Opinia powinna pomóc każdemu który boi się iść do stomatologa. Pani Ewa,... Maciej Ł