Cadent leczenie kanałowe (1) Serdecznie dziękuje ekipie Cadent za przeprowadzone leczenie. Mój ząb został... Anna polecam (1) Przyszedłem z pobolewaniem zęba. Trafilem na dr Maćkowską. Fachowo udzielona... makzet Polecam z czystym sumieniem (1) Profesjonalna i uprzejma obsługa, bardzo dobra komunikacja z pacjentem, 3 dni... Iwo
Polecam wszystkim (1) Bardzo polecam! wcześniej chodziłam do sieciówek i nie zdawałam sobie sprawy,... KL USŁUGA NA NFZ (2) w poradni byłam na usłudze usuwania kamienia nazębnego w ramach NFZ. Zabieg... Edyta Zdecydowanie warto... (1) Mila dentystka, która lecząc mi zęby objaśniała co robi i dlaczego.... Karolina I recommend (1) I recommend this clinic , very professional and very friendly... Sit Super opieka dentystyczna (1) Wspaniała cała ekipa!!! - pochyla się nad każdym, nawet najbardziej... P.K. Polecam (1) Miałem wizytę u Dr Katarzyny Pokrywka. Jestem zadowolony. Pełen... Igor Świetny stomatolog (1) Bardzo dobry stomatolog z poczuciem humoru . Całą rodziną leczymy zęby u... Paula Polecam gorąco! (1) Kiedy pojawiłam się w gabinecie Pani Jowity byłam po różnych przejściach z... Maria Fajne miejsce godne polecenia (1) Do Sielskiej Kliniki trafiłem z polecenia kolegi. Miałem wszczepiane dwa... Dawid cadent gabinet stomatologiczny (1) Polecam,bardzo dobra profesjonalna obsługa,sprzęt najnowszej generacji,przy... Zbigniew Świetny gabinet,w pełni im ufam (1) Od kilku miesięcy chodzę do tego gabinetu. Jest super.Przestałam się... Karolina No wreszcie profesjonalny dentysta (1) Korzystam z usług dental sense (Pani dr A. Gawdzik) - jestem wreszcie... Jerzy Seroka Czas oczekiwania (1) Przereklamowana Przychodzisz na 10.00 i godzina opoznienia eminem Polecam! (1) Pani Doktor Skorek jest kompetentna i szalenie sympatyczna. Szybkie badanie i... Anna Polecam (1) Polecam dr Andrzeja Wielebskiego, wszystko co robi, robi to bardzo dokładnie.... Maria polecam (3) oczywiste jest , ze wszędzie sa plus i minusy, czy to u stomatologa czy w... Barbara hell (2) i have a dentist a old dentst who only works on monday and tuesday only till... Marcin