Miła wizyta (2) Centrum miłe i przyjazne,usługi na bardzo wysokim poziomie Pacjentka Cudowna dr Szczygielska (2) Wspaniala przychodnia, a najlepsza jest moja ukochana Pani doktor. Zawsze... katiusza Jabłoniowa (1) Bardzo dziekuję za piękny uśmiech Anna
Byłem i polecam (1) Nikomu innemu już nie dam dotknąć moich zębów :-). Paweł W porządku (1) Bardzo sympatyczna pani stomatolog polecam Mieszko polecam serdecznie (1) Chodze tam od roku i juz nigdy nie zmienie gabinetu. Lekarze sa... michael Leczenie u pani doktor Furgalskiej w ramach NFZ (1) Doskonaly i Profesjonalny lekarz . Ogromna cierpliwosc i delikatnosc . lecze... Anna Polecam (1) Polecam! profesjonalizm, wyrozumiałość i serdeczne podejście do dziecka... Katarzyna stomatologia na najwyższym poziomie (1) Polecam wszystkim bojącym się dentysty.Pani doktor bardzo... Mężczyzna Świetna opieka stomatologiczna za dobrą cenę. (1) Z usług gabinetu (dr Konstańczak i dr Żak) korzystam od jakiegoś czasu i... Joanna Najlepszy w swoim fachu! (1) Najlepszy dentysta u jakiego byłam. Specyficzne poczucie humoru które sprawie... MAGDALENA Dentico Gdansk Przymorze (1) Przemila, profesjonalna opieka. W końcu trafiłam na prawdziwego specjaliste.... aLEKSANDRA cHOLEWA Super Dentysci!!! (1) Korzystalam ostatnio z uslug Dentico, ja i Moj 3 letni synek i jestesmy... Marzena "Zdrowe ząbki" (1) Na taki poziom usług czekałem wiele lat. Gabinet całościowo zajmuje się... Grześ Sopot DR Agnieszka Karcz (2) Witam, Po lipcowej wizycie, zagościłem dzisiaj w DENTUS raz jeszcze przy... Przemek Daszyński Gabinet z którego wychodzę z uśmiechem. (1) Po kilku latach znalazłem gabinet z którego wychodzę z uśmiechem. Zabiegi są... Andrzej Pozytyw! (1) Korzystałem jako jeden z pierwszych pacjentów w nowym gabinecie na Cechowej... Jakub Usuwanie kamienia na NFZ (1) Bardzo mila mloda pani stomatolog podeszla bardzo profesjonalnie do zadania.... ALICJA Super (1) Najlepszy dentysta w świecie ☺ Chodzę od wielu lat. Miło, szybko, delikatnie... Vika Mistrzyni w swoim zawodzie (1) Gdyby stomatologia była dyscypliną na Igrzyskach Olimpijskich, Polska miałaby... Krzysztof