Nie polecam (2) Ciężko nawet nazwać sposób w jaki zostałam potraktowana jako... Joanna opinia (1) Obsluga nie mila i nie kompetentna mialam wraznienie ze Panie byly zajete... ewelll Solidne i piękne plomby w ekskluzywnym miejscu (1) Polecam ! Piękny wystrój, mili ludzie i pełen profesjonalizm! Brygida
Uczciwie i solidnie! (1) Jestem regularnym pacjentem Sielskiej Kliniki i nigdy nie byłam w... Danusia polecam!!! (1) Super nowocześnie. Atmosfera świetna. Dla mnie relaks i zero stresu.... Ida Solidnie, uczciwie i na najwyższym poziomie! (1) Leczenie w Sielskiej Klinice jest przyjemnością samą w sobie. Gabinet... Piotr Najlepszy dentysta w 3 mieście! (1) Dzięki Pani dr Sielskiej cieszę się pięknym białym uśmiechem i nie muszę go... Jan Wizyta (1) Polecam. Nie bolało, króciutkie terminy (udało mi się zarejestrować na... Michał S Miejsce godne odwiedzenia (1) Do sielskiej kliniki trafiłam na wybielanie zebow. Pani dr poleciła mi... Lidia Czegoś takiego jeszcze nie było :) (1) Takiej kliniki jeszcze nie widzialem bo nie dość że maja sprzęt z kosmosu,... bart POLECAM (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Zaczynając od rejestracji po wykonywane... Krzysztof40 Super Klinika (1) Podczas pierwszej wizyty konsultacyjnej u pana Adama wzbudza On od pierwszego... Stanisław Pankiewicz Brak profesjonalizmu (2) Szczerz nie polecam. Kompletny brak profesjonalizmu, nawet człowiekowi nie... Grześ Brawo Sielska Klinika (1) Pani dr Sielska ma prawdziwy talent jako chirurg! Wyrwana 8 w kilka sekund!... Kasia Zadowoleni Pacjeci (1) Miejsce zdecydowanie godne polecenia pełen profesjonalizm w otoczeniu... Dagmara Wizyta (1) Wszystko profesjonalnie i szybko . Do tego bezboleśnie dla mnie jak i dla... Rafał W. Wspaniale (1) Ci co wypisują jakieś niepochlebne opinie o tym miejscu zapewne nigdy tu nie... Rafal Super dentysci (2) W gabinecie Pearldent otrzymałem naprawdę fachową pomoc. Zgodzili się mnie... Adrian Gabinet godny polecenia ! (2) Witam, zadzwoniłam do gabinetu z bólem zęba, z zapytaniem czy jest jeszcze... Wdzięczna pacjentka Cena adekwatna do jakości usług (2) Jestem bardzo zadowolony z usług gabinetu Pearldent i uważam, że warto... Andrzej