Polecam zwłaszcza tym, ktorzy boja sie dentysty (1) Profesjonalizm, super kontakt, uśmiech, cierpliwość, najnowszy sprzęt I... Małgorzata polecam (1) obsluga profesjonalna, szybka pomoc, mila atmosfera, polecam jak najbardziej! madzia Goraco polecam (1) Nie zgodze sie z moim poprzenim rozmowca. Korzystam z uslug stomatologicznych... Pacjentka
Polecam, fachowcy w 100% (1) Do Dentico trafiłam trochę z przypadku ale już wiem, że zostanę tu na zawsze.... M. Polecam (1) Świetna klinika dla dzieci, polecam leczenie u pani Pauliny Koc - cudowne... Magda relaks u dentysty ? - jestem pod wrażeniem ;) (1) Byłam pierwszy raz na wizycie dentystycznej w tej klinice. Co prawda tylko na... AleksandraL Totalne nieporozumienie (1) Jest Wielki Czwartek. Rano zadzwoniłam z pytaniem, czy jest szansa na wizytę... Była pacjentka Nowocześnie cudowna-profesjonalna obsługa (1) Była nie dawno z córką. Panicznie boi się dentysty. Bajka i gaz rozweselający... Joanna.P Polecam! (1) Bardzo polecam gabinet.Pierwszy raz w życiu poddałam sie leczeniu zęba bez... Mieszkanka ul. Przytulnej Super! (1) Polecam z czystym sumieniem tą klinikę. Z gabinetu wyszłam zadowolona i w... Ania Nie polecam- jedno wielkie naciąganie pacjenta! (2) Do dr Cezarego chodziłam ja i mój mąż przez dłuższy czas, niestety na... Agata Polecam (1) Bardzo polecam gabinet stomatologiczny i panią doktor Agnieszkę Koźlinkę.... Danuta Polecam serdecznie (1) Odkąd zaczęłam leczyć swoje zeby u dr Adriana nie dość, że przestałam się bać... OO bardzo dobry ortodonta (2) Jest to najlepszy stomatolog/ ortodonta na jakiego trafiłam. Mam bardzo... Sylwia Super Klinika! (1) Usunięcie wrośniętych w kość ósemek w wykonaniu dr Zarańskiego to mistrzostwo... mooki POLECAM W 100 %! BARDZO DOBRY GABINET. (1) Do gabinetu trafiłam od mojego wieloletniego dentysty, który po wypełnieniu... Agata Polecam dr Piotra Learczyka (1) Z usług doktora Piotra korzystam już od jakiegoś czasu i polecam innym... pacjent Nie polecam! (1) Całkowicie odradzam wizytę. Trafiłam tam z bolącym zębem, okazało się, że... Dela Super Super (1) Polecam. Obsługa bardzo uprzejma. Czułam się jak w domu. Bardzo bałam się... Iwona Anna Profesjonalnie, rzetelnie, na wysooookim standardzie! (1) Wysoce zaawansowany zabieg miałam przeprowadzany 3 lata temu, całkiem... Wiolka