Bardzo dobry gabinet.Polecam. (1) Bardzo dobry gabinet. Polecam. Jedyny gabinet do którego ja i moja rodzina... MIchał Super miejsce (1) Od lat chodzę do tego gabinetu,ufam im ,wiem że tam mnie nie oszukają i nie... Ania Zdecydowanie POLECAM! (1) Profesjonalizm = Dentus. Fachowy dentysta= dr Artur Lebiedź. Mam piękne... Joanna
Pełen profesjonalizm (1) Jakość usług i obsługa- bez zarzutu. Polecam szczególnie dr Artura Lebiedzia,... Joanna Wow ;) nie spodziewalam sie, ze bedzie az tak milo i przyjemnie! (1) Niestety mialam juz wiele niemilych doswiaczen ze stomatologami i do nowego... Gabi Klinika w stylu Bonda (1) Świetny zespół lekarzy, wspaniała atmosfera, dobry sprzęt i umiarkowane ceny.... Tomasz polecam dr Białas (1) Ja z kolei bardzo polecam wizytę u dr Białas, jedyne z czego byłem... norbert Klient (1) Nie polecam, wstępnie ocenili koszt leczenia 3 zębów na kwotę 2300zł,... Nie polecam !! bardzo polecam (1) Byłam u Pana Emila kilka razy na wizycie i jestem bardzo zadowolona z wizyty... ewa Co za gabinet (1) Ten gabinet mnie zachwycił,jest taki inny niż te w których bywałem do tej... Marek stomatolodzy ok (2) Co do samego leczenia nie mam uwag, moja dentystka leczy bardzo dobrze... dr g " DENTYSTA W OLIWIE " TO JEST TO !! (1) Bardzo polecam gabinet i pana doktora Bachara. Doktor jest bardzo kompetentny... Leszek stomatolog Dijakiewicz (1) Witam, chciałbym bardzo podziękować Dr.Joannie Dijakiewicz za przywrócenie mi... Bożena .K Stomatolog godny polecenia, fachowa obsluga (1) Zachecily mnie negatywne opisy, glownie grouponowiczow. Jestem osoba, ktora... Adam Odradzam- Międzobrodzka tragedia (1) Bolał mnie ząb. Szukałem szybkiego ratunku. Tutaj znalazłem najkrótsze czasy... Stachu Wielkie rozczarowanie. (2) moze i Panie stomatolog miłe, sympatyczne i rzeczowo przedstawiają plan... rozczarowana Polecam (1) Znalazłam się przypadkiem. Poprosiłam o konsultacje w sprawie aparatu... Weronika NIE NIE NIE !! (1) Skandal! Jak można (...) niszczyć zęby i nie robić sobie z tego kompletnie... MASAKRA Serdecznie polecam Dr. Sworczak (1) Moja przyjaciółka poleciła mi Dr. Martę Sworczak. Powiedziała, że ma ona... Paulina Boisz się dentysty? Idź do OK (1) Bardzo dziękuję p.Izie i obu p. Ewom za miłą i profesjonalną obsługę. Proteza... Hanna