Jestem naprawdę zadowolony (1) Jestem stałym i zadowolonym pacjentem, polecam każdemu. Polecam drą... Neger Nie polecam (2) Dwa tygodnie czekałam na umówioną wizytę po to, żeby przyjść i się... Niezadowolona Polecam, najlepsi stomatolodzy w Trójmieście!!!! (1) Jak najbardziej polecam, szczególnie dr Łyzińską, która okazała, się jak... Karolina
DR SZATAN (1) Polecam serdecznie dr Szatan. Profesjonalne podejście do pacjenta, fachowa... Patryk P Leczenie (1) Profesjonalne podejście, bezbolesne leczenie, bardzo miła atmosfera, o którą... Gosia piaskowanie - groupon (2) Zakupiłam usługę w ramach tzw. zakupów grupowych. Dokładna nazwa to Skaling,... Niezadowolona Polecam Klinikę i doktora Mateusza Nowickiego! (1) Wszystkim, którzy wpadają w panikę i przed wizytą u stomatologa czytają fora... Joanna Zadowolona pacjentka :-) (1) Jestem zadowolona z usługi, będę Was polecać wszystkim a dr.Kasia ma złote... Dorota Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam. bezboleśnie, komfortowo. Nigdy w życiu nie byłam w... Iza Naprawdę świetny dentysta (1) Naprawdę świetny dentysta, jest konkretny i rzetelny, wie, co robi, bylem z... sebastian jak dobrze, że są takie gabinety i dr. Miłosława (1) Profesjonalizm w każdym calu. Miła, uprzejma, uśmiechnięta. Stwarza... Dominika Rewelacja! (1) Wczoraj miałam przyjemność być pacjentką Pana Doktora który usunął moją... Magdalena Polecam (1) Jestem pacjentem przychodni na Rajskiej od ponad roku. Jestem bardzo... Filip godne polecenia (1) Witam, Korzystam z uslug stomatologicznych Dr Violetty Zadroznej od kilku... ewa Stomatolog profesjonalny z tradycja i bardzo fachowym personelem (2) Witam serdecznym uśmiechem:) dodam mało skromnie własnym ;) z czego jestem... Joasia Wspaniale! Polecam z czystym sumieniem !! (1) Polecam serdecznie dr. Bożenę Szatan. Wyrozumiała, cierpliwa i bardzo... Iwona Kozłowska pełen profesjonalizm (1) Polecam gabinet Nova Dentis. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta! JK Pełen profesjonalizm (1) już od samego wejścia bardzo dobre wrażenie. Czysto i schludnie. Pani doktor... Artur K. Idealne podejście do pacjenta (3) Gdyńskie Gabinety Stomatologiczne oferują rzetelną pomoc - o czym właśnie się... Redds Świetny (1) wszystko poszło śpiewająco. sprawnie, szybko i co najważniejsze bezboleśnie dorota