pierwszy raz bez stresu u dentysty (1) Witam chcialbym serdecznie polecic Laeste szczegolnie tym, ktorzy boja sie... Stanislaw K. DentalSand polecam! (1) Skutecznie i bezboleśnie. Do tego w przyjemnej atmosferze, z uśmiechem i... Maciej Polecam z czystym sumieniem (1) Dziękuję bardzo całemu zespołowi za doprowadzenie moich zębów do porządku.... Anna O
mega! (1) Polecam Pana Doktora! Wyrywałam u niego 2 zęby (szóstkę i ósemkę), za każdym... Asia Jestem zadowolony (1) Szybko i bez bólu, a dodatkowo wizytę umila spokojna muzyka w tle. Dr Monika... Przemek Polecam (1) Miałam zrobiony most ceramiczny i 2 implanty przez Pana doktora jakiś czas... Wanda Bardzo polecam (1) Wiele razy korzystałam z usług Novum Dent - w tym wybielanie zębów- które... Weronika Król Mile zaskoczony (1) Tak profesjonalnego, a zarazem ludzkiego podejścia jeszcze nigdy nie... Paweł Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani doktor Zadrożnej. Pani doktor jest... pacjent Super (1) Ostatnio strasznie bolał mnie ząb. Nie mogłem wytrzymac z bólu. Koleżanka... Mirek Nie polecam nikomu! (1) Kiedyś gabinet na poziomie... Jakość usług zmieniła sie ogromnie! Teraz... Zawiedziona POLECAM (1) Pani Dr.Małgorzata Szymczak przemiła , leczy wyśmienicie.Zawsze uśmiechnięta... K :) (1) Muszę przyznać że po raz pierwszy chodzenie do dentysty stało się taką... Marcin Fantastyczna pani doktor (1) Fantastyczna pani doktor Agnieszka. Byłam u nich niedawno. Pani doktor krok... skowronek BARDZO ZADOWOLONA! (1) Od niedawna leczę się u dr Niemczuk. Młodziutka, ale bardzo dobra lekarka. Na... Żaneta Super stomatolog (1) Polecam tę klinikę stomatologiczną. Szczególnie dr Małgosię - szefową. Jest... M Ostrzegam przed przychodnią ALMED (2) ostrzegam przed przychodnia ALMED Gdańsk-Wrzeszcz ul.Grunwaldzka i dr... moko Profesionalizm ! (1) Polecam klinike MedicoDent. Pełen profesionalizm w każdym tego słowa znaczeniu. Domi Tanio i sprawnie (1) Cennik aparatów ortodontycznych chyba najtańszy w Gdańsku jak nie w... Michał koszmar! (1) Masakra! Nie wiem jak stomatolodzy ale chirurg szczekowy nie pamiętam... monika