Ekstrakcja zęba - so far so good : ) (1) W czwartek miałam ekstrakcję siódemki, której bałam się okropnie, a która... Basia Bez strachu (1) Pani Doktor poza tym, że skutecznie zajęła się moimi słabymi zębami, swoim... Joanna Osoby niezadowolone z usług a'la ortodontycznych w Klinice Kurban (4) Poszuzkuję osób, które tak jak ja nie są zadowolone z usług, jakie świadczy... Justyna
Dziekuje za profesjopnalizm i ciepłe przyjęcie (1) chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalizm i szybka pomoc w nagłej... Ewelina Koterska Wyjątkowy gabinet (1) Obsługa o wyjątkowym charakterze. "Śpiewające" podejście do klienta, ogromna... Anna Stankiewicz Polecam (1) Świetna Pani Doktor. Ciepła i miła obsługa. Super nagrody dla dzieci. Moja... Pacjentka Polecam (1) Do pana doktora Lubiewskiego trafiłem w sytuacji kryzysowej, w czwartek... Michał Przełamanie lodów z "dentystą" (1) Już pierwsza wizyta w Prodent Gdańsk-Wrzeszcz znajdującego się na... Łukasz Gąsior Adam - opinia (1) u dr Sroczyńskiej leczę się ortodontycznie od półtora roku, tydzień temu... Adam Polecam!!! (1) Zanim trafiłam do gabinetu dr Ewy Odya-Bojanowskiej borykałam się z wieloma... Malwina D. Piotr - opinia (1) Doktor Grzegorz wraz z Panią Gosią są cudotwórcami. Nie jest lekarzem. Jest... Piotr Rewelacja (1) Świetna obsługa, jakość, profesjonalizm. Ceny odpowiednie. Trochę długi czas... Sebastian Nie polecam! (1) Wielokrotnie przekładane terminy. p. stomatolog niemiła, rokojarzona,... Anna D.M. - opinia (1) Polecam, profesjonalna obsługa, przystępne ceny D.M. Geniusz, artysta, wirtuoz. (1) dr. Leszek jak i inni lekarze w dentico to prostu najlepsi dentesci u jakich... Bartosz Rychlicki Znakomity (1) Bardzo polecam dr Drozdowskiego. Świetny specjalista, profesjonalna obsługa i... A.O. Chirurg Stomatolog Robert Jaromowski Gdańska Spółdzielnia Lekarska (1) Super Lekarz to za mało powiedziane. Wczoraj tj. 20 maja 2015 r. Pan dr... Alicja Rynkowska strach przed dentysta (1) Od lat nie chodziłem do dentysty - trauma z młodości. Wcześniej chodziłem jak... Bartek Super stomatolog EWA (1) Super stomatolog EWA, bardzo mila, wszystko wyjasni pacjentowi, zadba o mila... Waldemar Dentysta dla dzieci (1) Byłem z 4-latkiem i 6-latką u Pani dr Martyny Zajkowskiej w klinice Prodent w... Daniel Wójcik