SŁABO (3) Bardzo słaby ,bardzo drogi,bardzo "miły" ,bardzo nie profesjonalny, niech Was... marcin najlepszy stomatolog w Trojmieście! (2) leczymy sie u Pana Michała całą rodziną, solidnie , fachowo i przede... Kasia Nie polecam (3) Jakiś czas temu robiłam dwie jedynki ponieważ pani stwierdziła że ząb jeśli... nie zadowolona
Bez komentarza (3) Pani anua przed założeniem aparatu nie zauważyła widocznej jyż dobrze... Anonim Polecam dr Adama. (1) Do kliniki Perfect Smile trafiłam po długich poszukiwaniach, ale warto było... Milka Polecam dr Adama. (1) Do kliniki Perfect Smile trafiłam po długich poszukiwaniach, ale warto było... Milka Najlepszy dentysta! (1) Bałam się dentystów całe życie, teraz moje strachy poszły w niepamięć! Długo... Paulina Rewelacja! (1) Pierwszy raz od kilku lat odwiedziłem dentystę, trafiłem do Perfect-Smile.... Łukasz K. Świetna Klinika (1) Fachowy i miły personel. Świetni dentyści. Ceny przystępne. Nowoczesny... Stały Pacjent Gabinet godny zaufania ! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu "Twój Dentysta". Bardzo... wdzięczna pacjentka Profesjonalna opieka pod każdym względem (1) nawet leczenie kanałowe przeszłam bezboleśnie dzięki doktorowi... is orto u dzieci (1) U Pani doktor Urbaniak zaczynam leczyć już drugiego Syna dlatego, że z... AniaK Przyjazna klinika (1) Gorąco polecam wszystkim klinikę K2 Dental w Gdańsku oraz dr.Korn u którego... Kamila emeryt (1) Dziękuję dr Łukaszowi, za doprowadzenie moich zębów do normalności,mając 64... józef Dr. Krupski - najlepszy na zablokowane ósemki! :-) (1) Mam tą wątpliwą przyjemność posiadania ósemek, które rosną ,,pod skosem",... Marta Już dawno nie byłam tak zadowolona (2) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Odpowiednie zaplanowanie leczenia... O. Dr.W.Stankius VIS-DENT (1) Zrobiłam protezy szkieletowe u dr.W.Stankius,z których jestem bardzo... E.Wit Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Przychodnia czyściutka, zadbana, dekoracje... Monika Nie polecam Poldentu ul. Jagielońskiej (1) Gabinet sprawdza wrażenie bardzo dobrze wyposażonego i profesjonalnego.... Agnieszka Kaama - opinia (1) polecam, nie ma problemów z terminami, akurat nie mogłam iść do swojej... Kaama