usunięcie "ósemki" (1) bałam sie, bo ząb postanowił nie tylko rosnąć równolegle do dziąsła, to... AJ Doktor Zacharska profesjonalna dentystka- polecam. (1) Bezboleśnie, estetycznie i bardzo kompetentnie dr ZACHARSKA wyleczyła moje... Jagoda jestem super zadowolona (1) Chcialam w pelni polecic dr.Wierzbickiego z kliniki Miladent, do doktora... HelMar
TRAGEDIA- nie polecam (2) korzystając z groupon miałam wymieniane plomby z ciemnych na białe, 1 z nich... ON Nola - opinia (2) Od momentu umówienia się do wizyty kilka dni, więc ok. Personel uśmiechnięty,... Nola Polecam (1) Od niedawna korzystam z tego gabinetu i usług Pani Niny. Polecam ten gabinet... Ania Kurban - Nie polecam zdecydowanie (3) Miałem wstawiany implant zęba z grouponu.Implant się nie w ogole nie przyjął... rozczarowany Fajni doktorzy i przemiła obsługa (1) Gabinet ogólnie ok polecam Adam DLA TYCH, KTÓRZY SIĘ BOJĄ :) (2) Leczę się u Pani dr A.Misiejuk już ładnych kilka lat. Pierwsza wizyta była... Ewa Łączek Mam perfekcyjny usmiech !!!!!!!!!!!! (1) Ta klinika obala wszelkie stereotypy. Przede wszystkim chcialam podziekowac... Angelika Stomatolog godny polecenia (1) Korzystam z usług Pani dr Aleksandry Aleksandrowicz od 1,5 roku. Po... Kasia Perfekcjna dr Karolina (1) Leczę zęby w Perfect Smile od dłuższego czasu, tym razem trafiłam do dr... zadowolona pacjentka NAJEPSZA PRZYCHODNIA (1) Szczerze polecam, bylam juz w wielu przychodniach dentystycznych i Miladent... Anka POLECAM KAŻDEMU POTRZEBUJĄCEJ POMOCY SPECJALISTY Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA! (1) NIE SPOTKAŁAM WCZEŚNIEJ TAK PROFESJONALNEGO FACHOWCA A PRZY TYM WSPANIAŁEGO,... DONATKA STAŁA PACJENTKA GORĄCO POLECAM (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak kompleksową i profesjonalną obsługą. Zarówno... AG Jak najbardziej polecam (1) Bardzo miła, uprzejma obsługa. Wykwalifikowani, sympatyczni lekarze. Pomimo,... Kasia polecam (1) Do doktor Ani Reutt dostałam się z polecenia i to co mówiła mi moja koleżanka... SPI usunięcie zęba (1) Chciałam uspokoić wszystkich zastanawiających się nad Curodental :) Pełen... aleksandra Monika - opinia (1) Wyleczyłam wszystkie zęby u Pani doktor i jestem bardzo zadowolona. Fachowe... Monika Gabriela (1) Polecam dr Lebiedzia,bardzo miły, sympatyczny lekarz, profesjonalista w swoim... Gabriela