szóstka :) (1) Takie oceny jaka klinika, wszystko na solidną szóstkę:)) lekarze, asysta i... zadowolony pacjent Najlepszy gabinet w trójmieście i nie tylko! (1) Jakiś czas temu postanowiłam poprawić sobie uśmiech i w tym celu udałam się... zadowolona polecam!!!! (1) Jestem pacjentem tej kliniki i szczerze polecam! Zarówno lekarzei jak i... pacjent
eurodent (3) Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć czy to dobra klinika... Ja masakra (1) Slabe kompetencje,definitywnie widac iz najwazniejsze dla tych stomatologow... pokrzywdzona Małgorzata - opinia (2) Przez tą panią mam zniszczone dwa zęby które teraz muszę za grube pieniądze... Małgorzata Wow!! (1) Ci dentyści obalają stereotypy! Miałem okazję rozpocząć leczenie w tej... prywaciarz Najlepszy gabinet w trójmieście (1) Jestem bardzo zadowolony z usług gabinetu Miladent. Profesjonalna... Radek polecam (1) Jestem pacjentką Miladentu od jakiego czasu- gydż moja przychodnia nie ma już... kamila Ela - opinia (1) Wykupiłam na gruponie ofertę Wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym.... Ela Tego się nie da opisać, to trzeba przezyć... (3) Czytajac wcześniejsze opnie myślałam -" Kurcze, to nie jest możliwe, nie ma... Beata To klinika nie z tego świata. (1) Wizyta u Stomatologa nie należy do najprzyjemniejszych, ból stres, tak... Renata Bardzo fajnie (1) Konieczność wyrwania dwóch ząbków oraz niedostępność innych lekarzy dentystów... Paula Usługa dentystyczna (1) Polecam Panią Iwonę jako bardzo dobrego stomatologa. Odratowała mi zęba,... Monika Najlepszy gabinet (2) Moje wieloletnie doświadczenia stomatologiczne pozwalają z przekonaniem... Joanna Kliszcz Polecam! (1) Kupiłam na gruponie wszczepienie implantu z koroną.Po 3 wizytach mam... Danuta Glasa bezósemka (2) Na Mawident Sokółka zdecydowałam się po przeczytaniu opinii i przejrzeniu... Bezósemka polecam! (1) Komentarz pisze po ponad 3 latach leczenia sie w Sulident, bo myślę ze po... Anna J. NIE POLECAM DR KARCZ (1) Niestety rozpoczęłam tam standardowe leczenie kanałowe które trwa już... ANIA Polecam stomatologa (1) Jeżeli myślisz o leczeniu uzębienia a nie tylko łataniu dziur w zębach to... Maja