Dr Cupryś (1) Jestem stomatologicznym panikarzem, więc na pierwszą wizytę trafiłem... Darek Zawiedziona (1) Pilnie były do zrobienia koronki więc surfując po internecie wybrałam w końcu... Pacjent podziękowania dla Pana Doktora Tomasza Minora (1) trafiłam do Pana Doktora z polecenia mojej Pani Dentystki. Trudne leczenie... pacjentka kanałowa :)
obsługa bardzo miła ale człowiek jest traktowany jak przedmiot (2) Do jakości usługi pod względem technicznym nie mam zastrzeżeń. Jak na razie... joe Specjalista w każdym calu (1) Witam, Pan Robert jest przemiłym człowiekiem, a co najważniejsze zna się na... Progres Wyposażenie i czas oczekiwania (1) Miałem do usuniecia tkzw ząb madrości, wiele placówek nie chciało nawet o tym... Janusz Dr Wierzbicki - najlepszy dentysta u jakiego byłam (2) Chce wszytkim w 100% polecic dr Wierzbickiego z Miladent na ul Garncarskiej.... a ODRADZAM! (1) Wykupiłem groupon warty 500zł. Zrobiono mi jedynie usługi warte max 150zł ,... Gość Polecam Wszystkim (1) Swietna, rzetelna i przemila obsluga. Jestem bardzo zadowolona. Polecilam... Joanna Masakra (1) Zakupiłem w groupon pakiet oczyszczania zębów,tj. skaling, piaskowanie,... Pit Polecam!!!!!!!!!!!!! (2) Polecam panią Karinę za szybkie i umiejętne naprawianie moich 12 zębów (10... kicak Strach ma wielkie oczy:) (1) Już od paru lat zanosiłem się aby rozpocząć porządki z moim uzębieniem.... Robert 42 polecam dr (1) Polecam pana dr. Macieja Przeniosło wszystkim, którzy boją się wizyty w... Szczęśliwa pacjentka Oceniam na 3 (1) Pomimo umówionej wizyty czekałam 20min a czego sam zabieg trwał 10min. Pani z... 1 wizyta Szczerze polecam (1) Dr Stankius to protetyczny cudotwórca! Uratował mnie. Bardzo profesjonalnie... Basia Aneta - opinia (1) Polecam serdecznie dr Monikę, odkąd leczy moje zęby chodzenie do dentysty... Aneta nie polecam (4) Jestem ja, moja rodzina i znajomi niezadowoleni z obsługi. Personel wcale nie... Lenka Doskonale! (1) Trafiłam wczoraj do kliniki z potwornym bólem zęba, lekarz bardzo miły i... Iza Polecam! (1) W Przychodni Miladent usuwałam ósemkę. Na wizytę czekałam nieco ponad... Mika Polecam (1) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Byłem wyleczyć ósemkę u Pani doktor... Michał Stażewski