Zdegustowana - opinia (1) Dwa dni temu, po ponad 2 tyg oczekiwania, mąż wybrał się do pożal się Boże... Zdegustowana super gabinet! (1) Nowoczesny gabinet, super sprzęt, miła atmosfera, zawsze profesjonalnie i... pacjent POLECAM (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Panicznie boję się wszelkich zabiegów... Alicja
KLINIKA GODNA POLECENIA (1) zdecydowanie polecam wizytę w Klinice Dentaurus :) leczyłam się... zoe Katarzyna - opinia (1) polecam!!!!!!!!!!! Katarzyna serdecznie polecam (1) POLECAM z czystym sumieniem, Pani stomatolog w ciemnych włosach i okularach... bojek Nie polecam (2) Zespół młodych lekarzy, chyba rezydentów-NIEDOŚWIADCZONYCH !!! Usługi w ich... KLARA Polecam (1) Bardzo miła Pani Doktor ;) Idealna dla kogoś kto boi się dentysty niron Polecam (1) Fachowo i miło, polecam ;) niron Raczej nie polecam (1) Odbyłam wizytę u dr Białas. Dentystka była bardzo nieprzyjemna i obcesowa.... rozczarowana Adelajda - opinia (1) PANI MARTA JĘDRZEJCZYK JEST NAJLEPSZYM, NAJMILSZYM, NAJDELIKATNIEJSZYM... Adelajda Katastrofa (2) Rok temu podczas przeglądu w przedszkolu, pani doktor orzekła, cytuję:... Ewela Polecam (1) Świetny człowiek i lekarz. Podejście do pacjenta, jakiego można oczekiwać po... Bartosz Dlaczego??? (1) Dlaczego idąc prywatnie do specjalisty którego sama wybieram i to dla... Magda Wspaniały dentysta! (1) Polecam w 100 % pod każdym względem. To delikatny i wspaniały lekarz. Byłam... Ewa Z czystym sercem POLECAM (1) Najlepsza pod słońcem! Potrafi leczyć nie tylko zęby ale też przede wszystkim... Karol Aneta - opinia (3) Świetna stomatolog. Leczę się u niej od lat i jestem bardzo zadowolona. Prócz... Aneta zadowolenie (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty piatkowej miła wizyta u dr.Beatki ,lekarz... mangaro Polecam Doktora Marzene Cyran Jakśto – profesjonalistka (4) Od dwóch lat leczę się u Pani Marzeny Cyran Jakśto i jestem w pełni... A.S Polecam Poldent Stogi (1) A zwłaszcza dr. Polcyna. Świetnie robi zęby a zwłaszcza leczenie kanałowe,... Nikita