Iza - opinia (1) Pani doktor - cudowna ! Byłam na wizycie z 8- latkiem, który na samo... Iza ŚWIETNY GABINET OBSŁUGA NA 6-tkę (2) Nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalnym i rzeczowych podejściem do... Mariusz Super (3) Doktor Daniel to profesjonalista, który każdego pacjenta otacza fachową... Joanna
POLECAM (2) Wszystkim, którzy się boją dentysty. Na pierwszej wizycie po latach... Patrycja Zdecydowanie polecam! (1) Pani doktor jest nie tylko doskonałym fachowcem z wieloletnią praktyką ale i... Marta Baaaardzo zadowolona :) (1) Właśnie wróciłam z wizyty u dr.Krzysztofa Smyka . moje uzębienie jest w... Barbara Labuhn Zadowolona (2) Polecam dr Małgorzata Zając wspaniały lekarz... Judyta pani Malgosia (1) od ponad 4 lat jestem stala bywalczynia kliniki:zadowolona, zastrzezen... Monika Najlepszy dentysta w SOpocie (1) Chodzę do Pani Rybak od ponad 3 lat. Mieszkam w Sopocie od ponad 20 lat i... Mateusz świetny specjalista + uprzejmy człowiek (1) doktor Minor jest świetnym specjalistą!!! lekarz od trudnych przypadków, pod... stała pacjentka polecam ! (1) dr Krupski jest świetnym specjalistą, polecam ! 0 bólu, diagnozowanie i... stały pacjent Krzysztof profesjonalna obsługa (2) polecam każdemu, fachowa i rzeczowa Pani doktor , ceny przystepne . Adam Świetny specjalista (1) Bardzo polecam dr. Rafała Krzemińskiego - to świetny specjalista, ma... honeyboney Super (1) Polecam wszystkim MIladent ja korzystałem w pana Kacpra i wszystko oki... kg czyszczenie zębów (1) Jestem po kolejnym czyszczeniu zębów u Pani Ani.Zęby wyglądaj jak po... krystyna Moszora super lekarz (1) Polecam z czystym sercem. Miałam do wyrwania 9-tke tak tak uwięziona w górnej... Marzena Z. super (1) z groupon skaling piaskowanie i fluoryzacja, wykonane bardzo profesjonalnie w... salatiel Efekt na krótko (1) Pani doktor bardzo miła i delikatna. Jednak leczenie na krótko. Po 2 latach... pacjentka Dr Magda (2) Bardzo dobry stomatolog! Trafiłam niedawno do dr Magdy Teżyk z synkiem... Anna PANSTWOWA SŁUŻBA ZDROWIA (2) Trafiłam do poradni z wyrzynająca i boląca ósemka ,czekaliśmy długo na... pacjent