super (2) Mimo iż usługi piaskowania skaningu i fluoryzacji zostały zakupione na... ola Świetny lekarz (2) Jestem zawsze miłe zaskoczona szybkością i jednocześnie jakością usługi.... gaudired ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! (4) Podczas pierwszej wizyty uzyskałem od Pani Stomatolog (która swoją drogą... Przemek
Nie polecam! (1) Na wizycie okazało się, że trzeba leczyć ząb kanałowo - nawet 2 kanały o czym... KL Dr.Igor (1) Klinika marzeń jeżeli chodzi o zdrowe i piękne zęby.Przede wszystkim w... Leszek Gabinet oceniam celująco (1) Wielokrotnie korzystałam z usług w Gabinecie przy ulicy Jana Pawła II 4a/ 6 i... Aga Polecam (1) Pelen profesjonalizm Piotr Sylwia - opinia (1) Świetny stomatolog,bardzo polecam!!! Miła,przede wszystkim delikatna. Dzięki... Sylwia pełen profesjonalizm (1) Uważam że jakość usług w klinice jest na bardzo wysokim poziomie, byłam tam z... Ania Choroba okluzyjna (1) Bardzo ale to bardzo jestem zadowolona, że w końcu jakiś lekarz pomógł mi się... Katarzyna Dr Sylwia Kiełbowska-Wąsek (2) Serdecznie polecam Panią Doktor! miło, konkretnie oraz świetnie wykonana... Paweł przygnebiona (2) Moge doradzic osobą z bólem zeba jak najdalej od Pani... lusia polecam! (1) Dr Minor- świetny stomatolog. Profesjonalista na najwyższym poziomie, do tego... stała pacjentka Bema 4 Gabinet na Stogach (1) Chcialam podziękować P.Adamowi i ekipie która tak świetnie dba o klientów.... Beata asia - opinia (1) Rewelacja! Całe życie omijałam gabinety dentystyczne duuuużym łukiem a tu... asia implant z groupona (7) Niestety żenada, zakupiłam ofertę wszczepienia implantu z adnotacją:... to ja :) Profesjonalista z indywidualnym podejściem (1) Od lat korzystamy z rodziną z usług Pana Tutkowskiego i mogę tylko... Ma Wi Super (1) Miałam tam niedawno robiona tzw. "kanałówkę", fachowa obsługa i profesjonalne... Weronika nie idździe z dziećmi do -Mój Dentysta-Dunajewska (3) Dziecko było leczone w tej placówce. Pani recepcjonistka nie powinna tam... ocena492@wp.pl Paranoja (3) Mój synek ma przetokę leczoną w tym gabinecie stomatologicznym. Pojawiły się... Matka