Polecam P. Monike Kuczowolska (1) Jest najlepsza pod słońcem! Potrafi leczyć nie tylko żeby ale tak że... darecki Polecam Gabinet Dentus (1) Polecam dr Lebiedzia, bardzo sympatyczny dentysta z indywidualnym podejściem... Beata andrzej - opinia (1) Cały personel bardzo miły i uprzejmy. Wizyty bez opóźnień na zaplanowaną... andrzej
Szukasz stomatologa dla dziecka - polecam dr PLUTA (1) Witam, byłam kilka razy ze swoim dzieckiem na wizycie u dr Joanny Pluta,... aneta dr krupski (1) Gorąco poleca dr wyrywał mi dolna ósemkę , szybko i bezboleśnie naprawdę, po... magda Dent Inn - POLECAM (1) ŚWIETNY GABINET, PROFESJONALNE PODEJŚCIE, ZABIEGI WYKONYWANE BARDZO... Aga Polecam !!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Trafiłem do Dr.Amira i do Dr.Pluty,... MG Natalia L. (1) Od niedawna jestem pacjentką tego gabinetu. Absolutnie nie żałuję :) Bardzo... Natalia L. Ars Dentasa is OK (1) Jestem zaskoczona negatywną opinią. Miałam zęby leczone nie pierwszy raz i... Hania Pe Polecam! (1) Szczerze polecam i bardzo dziękuję za opiekę. Do zobaczenia już niedługo :) Sebastian świetny stomatolog (1) Jestem stałą pacjentką Doktora Ruteckiego. Usunęłam u niego już 3... Ewa W końcu znalazłam dentystę dla siebie i DZIECI :) (1) Do Pani doktor trafiłam przez przypadek z bólem zęba, bo był to pierwszy... Paulina Zadowolony Pacjent (1) Polecam ten gabinet, bardzo sympatyczna obsluga, profesjonalne podejscie do... Kamil Świetni lekarze (1) Leczę zęby u dr Tyrzyka już kilkanaście lat. Jest to najdokładniejszy lekarz... Beata Dziękuje (1) Zawsze unikałem stomatologa niestety ,skończyło się to źle dla moich zębów.... paweł k. Profesjonaliści (1) Jestem osobą, która panicznie boi się zabiegów stomatologicznych. Koleżanka... Arabella polecam (1) Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy z zębami :) za mną już 3 wizyty w tym... Anna Alfa Dent (1) Bardzo sympatyczny , profesjonalny , młody Pan stomatolog.Przyjął mnie z... MS Usunięcie ósemki (1) Polecam każdemu, kto chce szybko, sprawnie usunąć zęba. Samo usunięcie trwa... Szkodnik Tylko Fordent (1) Gabinet Fordent to najlepszy gabinet stomatologiczny jaki znalazł się na... malutka