zadowolona (1) chciałabym zarekomendować gabinet Dentus Gdańska Zaspa gdyż jestem bardzo... Joanna świetny lekarz (1) Regularnie chodziłam swego czasu do dr Posmyka, gdy musialam pousuwać zbędne... Agnieszka generalnie OK (1) Jak dla mnie było całkiem spoko. Oprócz faktu iż czekałem ekstra 15 minut w... Wojtek
goreco polecam (1) fachowa obsluga, przystepne ceny, bardzo sympatycznie, bezbolesnie, efekt... Dorota Nie polecam. (1) Internauci, niedawno skorzystałem z usług Miladent. Byłem tam pierwszy raz, z... Grogmir Zadowolony (1) Jestem juz po leczeniu ortodontycznym, które trwało 1,5 roku.Teraz mogę się... Zadowolony Pełny profesjonalizm i co najważniejsze skuteczność (1) Cały zespół gabinetu PERŁA to super profesjonalni specjaliści dzięki którym... Jacek Masakra (1) Bylam w tym gabinecie pierwszy i ostatni raz. Pan chirurg mega zakrecony,zero... Niezadowolona pacjentka! Gorąco polecam! (1) Gabinet czysciutki i godny polecenia. Narzedzia I klasa: wyciagane i... Kasia Lech Marciszyn-anioł nie lekarz (2) Polecam wszystkim, którzy szukają świetnego fachowca a przy tym niesamowicie... Agnieszka POLECAM !! (1) Profesjonalna, miła obsługa i odpowiednie podejście do pacjenta. W zesżłym... M. Anna hcentrum na miszewskiego (3) Od pól roku chciałam wstawić sobie koronę na szóstce, ale nie mogłam się... Paulina polecam (1) Szczególnie dziękuję i polecam wizytę u Pana Jacka Owczarczaka, zaangażowany... Robert POLECAM w 100% (1) Do dr Drozdowskiego chodzę przeszło z 10 lat i będę nadal. Bardzo... Paula Zdecydowanie TAK! (1) Rzadko się zdarza żeby klient był zadowolony w 100% z usługi, ten gabinet... Lukasz Polecam (1) Polecam Marcin Polecam tylko ten gabinet w Gdyni (1) Nie wyobrażam sobie żadnego innego gabinetu stomatologicznego niż Fordent.... t.z Straciłam zaufanie ... (7) ... do stomatologów z tego gabinetu. Panie owszem są miłe, ale raczej brak... dogma Dr Asia (1) Byłem ostatnio na pierwszym przeglądzie z moimi dzieciakami. Dr Asia zajęła... Bartosz Naciągactwo (3) Byłam w tym gabinecie pół roku temu z 2,5 letnim dzieckiem. Okazało się, że w... Kasia