Świetny dentysta (1) Wybitny stomatolog, a przy tym serdeczna i zawsze uśmiechnięta. Zdecydowanie... Asia Idol - opinia (1) Gabinet godny polecenia. Zaczynając do wizualnego, cieszącego oko wystroju... Idol super (1) doktor Milobedzka jest super. Nie dosc, ze zawsze mila i usmiechnieta to... pacjent w.
Nie polecam (1) Nie polecam. Korzystałam z usługi w gabinecie Luxmed'u (2 razy). Czułam się... Aldona dla mnie super :) (1) Od lat korzystam z najbliższymi z usług klinki i jestem bardzo zadowolona.... pacjentka Polecam :) (1) Moje zęby były w tragicznym stanie ale wraz z Panią dr Jowitą powoli staramy... Asia Stomatolog dziecięcy (1) Z synkiem chodzimy do Pani dr. M.Goworowskiej-Truchan. Obawiałem się pierwzej... xm Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco klinikę, jak nie mogłam trafić na swojego dentystę, bo jak... srl super stomatolog (1) pod każdym względem należy się szóstka. Miła, ale przede wszystkim... Renata WSPANIAŁY DOKTOR RADOSŁAW DĄBROWSKI (1) Byłam pacjentką doktora Dąbrowskiego. Przemiła osoba. Świetny fachowiec w... zadowolona Polecam Dentico (5) Polecam gabinet stomatologiczny Dentico. Wybrałam się do tego gabinetu po raz... Karolina super (1) baaaaardzo szybko można się zarejestrować, praktycznie z dnia na dzień Klaudia Nie rozumiem tych negatywnych wypowiedzi (3) Bardzo sobie cenię profesjonalizm i jakość obsługi. Zakładałam aparat we... CST Polecam! (2) Korzystam od dawna z usług tego centrum. Bardzo polecam dr Ossowską.... Asia świetny gabinet (1) W końcu zebrałem się, zrobiłem wywiad wśród znajomych gdzie warto iść i... pacjent T.P. Polecam (1) Bardzo polecam! Trafiłem do gabinetu przypadkiem z bolącym zębem. Bardzo... michał polecam :) (2) Byłam u stomatologa 2 razy, filia Gdynia. Bez zastrzeżeń. Panie są miłe,... Marta OBY WIĘCEJ TAKICH LEKARZY (1) Leczyłam zęby w wielu gabinetach-bywało różnie,ale teraz dopiero mogę z... ELŻBIETA Polecam (1) Dentystka bardzo kompetentnie podchodzi do pacjentka, wszystko doskonale... Pacjent Anna A. - opinia (1) Witam Właśnie jestem po zakończonym kompleksowym leczeniu mojego uzębienia i... Anna A.