Profesjonalista w kazdym calu! (1) Polecam wszystkim którzy cenią sobie delikatność i dokładność ! Zawsze bałam... W. Zadowolony pacjent (1) W swoim stosunkowo, krótkim życiu odwiedziłem około 15 różnych dentystów w... Vrocek POLECAM (1) Chciałbym zaznaczyć, że pojęcie Dentofobia mam wypisane na czole. Miałem... złoty
Fachowa pomoc (1) Bardzo polecam ten gabinet. Miałam przyjemnosc leczyć tam swoje zęby u kilku... Karolina Polecam (1) Domowa i wesoła atmosfera (lekarze śpiewają :) ), fachowe podejście do... M Zadowolny z wizyty w 100% (1) Poszedłem na wizytę dentystyczną ot tak. Chciałem szybko umówić się aby... Cerix Sympatycznie i profesjonalnie (1) Trafiłam do Miladent przypadkiem bo zależało mi na szybkim wyleczeniu zęba,... Wioleta wizyta z dzieckiem (1) dzisiaj,w niedzielę przyjęła nas bardzo miła Pani doktor, respektująca fakt,... mpc szczerze polecam (1) Gabinet i personel super ,Wesoło i przyjaznie. Każdy zabieg wytłumaczony,... zadowolony pacjent POLECAM ;o) !!! (1) Od początku założenia Kliniki jestem jej wierną pacjentką. Po wizytach byłam... Anna Wyrywanie zęba (1) Całkowity brak szacunku do pacjenta szkoda gadać .Pierwszy i ostatni raz tam... rad Pełen profesjonalizm (1) U Doktor Misiejuk leczę się już od lat, i przyznam że paradoksalnie odkąd... Dorota klient od lat (1) leczenie stomatologiczne: zawsze każdy problem (z zębami oczywiście ;))... OlaD dr Pluta + NFZ (1) Dr Pluta - niezwykle pozytywna i uśmiechnięta osoba, przesympatyczna w... szczęśliwy_uśmiechnięty Ars Dentana OK (1) Dbanie o zęby to podstawa. Posiadanie dentysty, oczywiście skutecznego... Or. dr Kazimiera Kostiuczuk (2) Stomatolog z anielskim usposobieniem,świetnie zorganizowana, wysokiej klasy... tw Danuta - opinia (1) Profesjonalna obsługa, personel zawsze uśmiechnięty,kulturalny, gabinet... Danuta nic dodać nic ująć.. (2) czekałem z opinią do dzisiaj ponieważ cykl napraw zacząłem ponad miesiąc... Paweł Szczera opinia. (1) Nie polecam, byłem tam z dzieckiem a Pani stomatolog nie interesowały... D.Zawisza Dziękuję! (1) Całe życie wstydziłam się uśmiechać, ukrywałam krzywe zęby za zaciśniętymi... Ewa