Rewelacyjna!!1 (1) Bardzo miła, sensowna, niezwykle staranna. Jakość obsługi na najwyższym... Serenity Andrzej - opinia (1) Polecam wszystkim Panią Doktor, naprawę warto leczyć u niej ząbki, super... Andrzej Gabinet Stomatologiczny ParaDent (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Usługa wykonana zgodnie z wyceną,... Marta
Pozytywnie! (1) Trafiłem z polecenia na leczenie kanałowe - leczył mnie dr Zarański -... Marcin .... (1) Gabient i obsługa ok. Niestety nie zastosowano znieczulenia mimo ze to teraz... Hania gesior - opinia (1) Miałem delikatnie mówiąc problem z niezbyt świeżym oddechem. Kolega polecił... gesior Po prostu pełen profesjonalizm! (1) Do Perfect Smile trafiłam około 2 lat temu i do tej pory jestem im wierna ;-)... Aga super (1) dr Milobedzka jest swietna. trafilismy z polecenia, polecamy dalej. a do... wdzięczni pacjenci BARDZO ZADOWOLONA PACJENTKA (2) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką "nowych ząbków". Moje korony... Monika Polecam (1) Nie chcę przesadzić ale leczę się tam od pięciu lat i jestem zadowolony z... Marek my first visit (1) I'm really impressed by how painless dental treatment can be. These girls... thomas Neutralny (1) Plusy: - bardzo dobra jakość usług - kontakt z klientem Minusy: - Pytanie... Neutralny Bardzo polecam, al trudno się dostać:) (1) Bardzo dobra pani stomatolog, Katarzyna Zbytniewska.Gabinet wyposażony w... Ewa Profesjonalna obsługa! (1) Profesjonalna obsługa, jakość usług na najwyższym poziomie, nowoczesny sprzęt... zadowolona pacjntka Pacjent - opinia (2) Korzystam z usług dr. Macieja R. i bardzo go polecam, czas oczekiwania bardzo... Pacjent Polecam i ja (1) Polecam. Bardzo dobry gabinet. Zarówno Pani Dorota, jak i Pan Jakub są... Meduza Bardzo dobry specjalista (1) Super stomatolog. Uratował mi zęba którego niby "kanałowo oczyścił" inny... Maja Gorąco polecam :) (1) Wspaniała Pani doktor zajmująca się chirurgią stomatologiczną! Byłam u Niej 2... Maria Chmielarz POLECAM (1) Korzystałem z usług gabinetów stomatologicznych w Gdyni w centrum, później w... Tomasz Polecam (1) Fajny gabinet. Miło sympatycznie i spokojnie. Dr Stasyk robi bardzo ładne... Marek