Kasia - opinia (1) Jakosc usług bardzo wysoka. Wspaniali lekarze. Szczegolnie polecam panią dr... Kasia od Karola (1) Całe życie bałem się dentysty, od wizyty u Pani doktor Agnieszki zmieniam... Karol z Sopotu Niestety rezygnuję z tej placówki... (1) Jestem bardzo niezadowolona z zaistniałej sytuacji.. Na początku dodam, że... ania
Wielki Uśmiech :) (1) Pani Gosia jest rewelacyjna, u żadnego dentysty nie jestem tak wyluzowana jak... Sylwia KLINIA KURBAN - ODRADZAMY !!! (6) Nosiłem aparat kosmetyczny przez rok, po czym zmieniłem ortodonte. Pacjent w... piotr polecam (1) Od dwóch lat leczę zęby tylko w tym miejscu. Ponieważ panikuję na sam widok... ms Super gabinet (2) Super nowoczesny gabinet, a ceny jakie przystępne. Zabiegi profesjonalne i... pacjent Sama przyjemność! (1) Jedną ósemkę straciłam już w Gdańsku u dr Krupskiego, drugą będę wyrywać w... Samanta Makurat Super lekarz dba o samopoczucie pacjenta (5) Super lekarz dba o samopoczucie pacjenta. Fachowiec pierwsza klasa godny... Piotr Dziewicki Pomoc w nagłym przypadku (1) Do tego gabinetu trafiłem dziś z potwornym bólem zęba, dzięki temu że działa... pruszczak Orunia górna-tylko tu:) (1) Potwierdzam pozytywne opinie-Cierpiałam strasznie i po przeprowadzce do... Danuta NARESZCIE MAMY NOWOCZESNĄ KLINIKĘ DENTYSTYCZNĄ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA (3) Z dużą radością i zadowoleniem pragnę wszystkich poinformować, że nareszcie... Mariusz Mierzwicki Pełen profesjonalizm (2) Polecam Panią Doktor! Od 10 lat kożystam z usług zawsze prfesjonalnie ,... Mariusz K Zbigniew K. - opinia (1) Bardzo bolał mnie ząb, szukałem szybko dentystę, przypadkowo trafiłem na... Zbigniew K. Polecam (1) Bardzo polecam ten gabinet Byłem tam u kilku lekarzy ,ale za każdym razem... Tomasz Fan clubu? Czyżby? (2) Może ja jestem jakimś szczególnym przypadkiem, bo jestem BARDZO... Niezadowolona Zdecydowanie polecam (1) Dotychczasowe oceny mówią same za siebie - świetny gabinet z profesjonalną i... Piotr Masakra (1) Mam wrażenie ( pomijajac dr Makaro) że pozostali znaleźli się w tej 'klinice'... minpaw serdecznie polecam (1) obsługa serdeczna pani doktor skuteczna leczona bardzo miło, trochę drogo, trudno powiedzieć czy dobrze (2) Mimo narzekania lekarki na leczącego moje zęby poprzednika ("taki materiał na... webmister