USUWANIE KAMIENIA TYLKO U PANI KASI !!! (2) Tylko tam pani higienistka najlepiej usuwa kamień , super miła i łagodna... Mariusz gość - opinia (1) nie polecam, za leczenie jednego zęba mlecznego dziecka 180zł, lekka przesada gość Godny polecenia (1) Gabinet godny polecenia. Korzystałam z usług obu Pań przyjmujących w... pacjentka
Przestrzegam!! (1) Dentysta najwyraźniej nie jest przygotowany do zawodu. Truł mi zęba przez 5... Krzysiek Polecam (1) Do gabinetu trafiłem w środę z ogromnym bólem. Bez problemu zostałem przyjęty... ZADOWOLONY PACJENT BARDZO zadowolona (1) Bardzo miła i konkretna osoba. Leczę się ortidontycznie od ponad roku, widzę... Magda Wszystkim polecam tylko K2Dental ! (1) Termin oczekiwania na zabieg-7 dni. W tych czasach to jak minuta. ;) Od... Kasia Polecam (1) Gorąco polecam, świetny zespół, profesjonalna i miła obsługa, wysoka jakość... Magda S wtrwanie mocno zniszczonego zeba (1) Jestem Facetem pełną gębą więc panicznie boje sie dentystow i nie lubie bólu.... Piotr nieprofesjonalnie (1) pan "lekarz" może i przyszedł na czas, ale: nie ubrał ani fartucha, ani... niezadowolony Dr.Maciej Krzesiński (2) Profesjonalista ,bardzo miły,polecam wszystkim... jestem zadowolona z usługi :) danuta polecam wszystkim (1) Doktor Asia jest najdelikatniejszym stomatologiem na jakiego trafiłem.... Rafał Aga - opinia (1) Miła atmosfera sprawia, że wizyta u dentysty staje się przyjemnością. W... Aga Miło i profesjonalnie (1) Pani Doktor Miłobędzka ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Uśmiechnięta,... Natalia D. polecam ! (1) Trafiłam dzisiaj prawdopodobnie do pani Hanny Jasińskiej ( nie jestem pewna... Zuzanna pacjent - opinia (1) u pani doktor leczę się od lat i uważam, że jest bardzo dobrym fachowcem,... pacjent Polecam (1) Miła i fachowa obsługa, jestem bardzo zadowolony. Paweł Jestem zadowolony z usług (1) Oceniam ten gabinet stomatologiczny na bardzo dobry. Znajduje sie w dosyc... Marek polecam dr.Kalinowską (1) leczę się u niej już kilka lat i trafiłem za nią do jej prywatnego gabinetu .... Władek Podziękowanie.. (1) Wysoka specjalizacja, miła atmosfera, dokładność, wszystko na,,6-kę,, Z... Tadeusz