Aneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani dr Kasi .przede wszystkim bardzo... Aneta Ania - opinia (1) Polecam jak najbardziej, świetni specjaliści, profesjonalna obsługa,... Ania Allan - opinia (1) Polecam Stomatolog Panią Monikę Teślak. :) Allan
Polecam wszystkim bojącym się wizyty u dentysty (1) Na wizytę do Curodentalu namówił mnie znajomy. Z początku byłem sceptycznie... Maciej NFZ i Miladent totalna porażka (2) Jeśli myślisz że będziesz miał dobrze zrobione zęby na NFZ w Miladencie na... mika ortodonta (1) super lekarz po kursach z ortodoncji bo wiadomo dziś trudno zrobić... Adam P. NIc nie bolało!!! (1) Rewelacja! "Moja była Pani stomatolog" przez dwie godziny próbowała mi usunąć... Kinga Z czystym sumieniem polecam Panią Elwirę (1) Skorzystałam z usług Pani Elwiry w ramach Groupona. Do tej pory leczyłam się... Zadowolona pacjentka Dobry Protetyk (2) Miałam już dwie protezy - niestety żadna z nich nie zdała egzaminu. Jedna z... Zofia Polecam (1) Z usług Pani Aleksandry skorzystałam do tej pory kilkukrotnie. Za każdym... Pacjentka polecam!!! (1) Jestem pacjentką dr Dawida od pewnego czasu. Jestem bardzo zadowolona !!!... ania Klinika Kurban zamknięta z powodów technicznych? (3) Czy ktoś wie może co się dzieje z Kliniką Kurban? Przychodzę 28.06.13 na... Anonim Sympatycznie i profesjonalnie (1) Miałem robiony przedni most na podbudowie z metalu i jestem bardzo zadowolony... Ryszard suuper! (1) Korzystam z usług ortodonty.Przed leczeniem ortodontycznym trzeba było... klientka Leczenie bruksizmu (1) Jestem człowiekiem z ogromną liczbą stresów (zapewne jak każdy). P dr Wysocka... Michał Jak najdalej od tego typu " fachowców" (1) Zgłosiłam się do gabinetu z grupona w celu oczyszczenia zębów.Przy okazji tej... Ostrzegająca !!!! Polecam serdecznie (1) Serdecznie polecam klinikę hcentrum. Skorzystam z jej usług w maju. Usługa... Beata Dr Krupski (1) Cała klinika jest ok, miło i profesjonalnie. Miałem resekcję 2 zębów u Dr... Maciek Usunięcię zęba ósmego (1) Witam. Dziś skorzystałem z usług Estetic Dental w zakresie usunięcia zęba... Juhas Pani Doktor Biegańska (1) Trafiłam do Pani doktor od mojej dentystki na leczenie kanałów, ktora... Katarzyna