polecam (2) polecam ten gabinet dentystyczny, pełen profesjonalizm za w miare rozsadne... miśka Perfect smile is perfect (1) Przede wszystkim bardzo miła obsługa, miło i przyjemnie, bez owijania w... Przemo protetyka w mistrzowskim wykonaniu (1) Zdecydowalam sie na licowki u dr z polecenia mojej kolezanki i jestem teraz... Jola
Profesjonalnie (1) Do HCentrum trafiłam z zębem do usunięcia ( szóstka) , dr Jasiński... Ania Zbigniew Slowik - opinia (1) Witam Ostatnio korzystalem z uslug tego gabinetu. Lokalizacja, ceny i... Zbigniew Slowik Mirek - opinia (1) Profesjonalnie miło i nowocześnie. Jestem już kilka miesięcy po leczeniu-mam... Mirek usuwanie 8 (1) Tutaj usuwałem ósemki, wszystkie cztery sztuki oczywiście na raty a nie... ładny zgryz polecam (1) W ciągu dnia rozbolał mnie ząb do usunięcia (częściowo ułamany). Ból... Ewa Polecam serdecznie (1) Gabinet jest doskonale wyposażony, jestem w pełni usatysfakcjonowana wizytą u... Anna pochwała!!! (1) POLECAM W 100% bardzo dokładna i solidna obsługa mojej jamy ustnej, po złych... Wojtuś nie zadowolony (2) Ogólnie rzecz biorac nie jestem zadowolony pacjent Godnie zaufania (1) Miła obsługa i lekarze, wszystko czytelnie wyjaśnią, zabiegi są bezstresowe -... Kazik Bardzo zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kompleksowej obsługi. Miałam leczony kanałowo ząb,... Mariusz Profesjonalizm. (1) Z wiedzy i fachowości dr. Jowity korzystamy wraz z mężem od kilku lat.... Monika Polecam (1) Leczenie bezbolesne i w miłej atmosferze co niestety nie w każdym gabinecie... Maciek Bardzo zadowolona klientka - kupon Groupon (1) Bardzo miła obsługa, zarówno Pani stomatolog, jak i asystentka. Kompleksowa i... Beata Jowita Żebrowska-Zakrzewska (1) Polecam profesjonalizm i super wyposazony gabinet ef Stomatolog Godny Polecenia (1) wszystko na najwyższym Europejskim poziomie, polecam! Krokos POLECAM (1) Leczę sie u pani Agnieszki Grzyb, lekarz godny polecania, wizyta u niej to... Małgorzata Jestem na TAK (1) Przesympatyczny lekarz. Od bardzo dawna leczy mnie i moją rodzinę. Jest na... Jarek