Nola - opinia (1) Przychodnia godna polecenia. Pierwszy raz trafiłam do niej jakieś 1,5 roku... Nola Zadowolona (1) Miły personel, przystępne ceny. Standard porównywalny do reszty gabinetów,... Martyna Gosia - opinia (1) Zdecydowanie polecam ten gabinet! Gosia
wybielanie z gruponem (1) Czytając wcześniejsze opinie z obawą udałam się na wybielanie zębów zakupione... Bożena Dr Jowita zDentico polecam (1) Dr Jowita potrafi stworzyć uśmiech z "niczego".Miałem kilka ubytków i zęby w... Andrzej Z. bardzo dobry specjalista (1) Jakość usług Pani dentystki jest na bardzo wysokim poziomie. Dzięki niej mam... tomek Bardzo mi się podobało! (1) Pierwszy raz o Clinica del Mare usłyszałem w radiu. Pech chciał, że nie długo... Przemysław Grażyna - opinia (2) Z czystym sercem mogę polecić Gabinety Stomatologiczne Dentus, w... Grażyna Polecam panią dr Plucińską! (1) Jestem pacjentką pani doktor Plucińskiej od kilku lat. Niczym trafiłam do... Ewa pełna profeska (1) pani Klimaszewska to osoba w pełni profesjonalna, widać, że wie co robi.... Przerażenie (1) Byłem tylko raz i już więcej nie pójdę. Dziwny klimat panuje w tym miejscu,... Zszokowany pacjent Bardzo polecam - pełen profesjonalizm !!! (1) Jestem pacjentką pani doktor od wielu lat, zresztą trafiłam do gabinetu z... Ewa dr krajewska (2) czy ktoś wie może gdzie teraz przyjmuje dr Krajewska ? avonka3 opieka stomatologiczna (1) Ten gabinet został mi polecony przez znajomego. Udałam się tam i nie żałuję... Lena Zadowolony (1) Dziwią mnie poprzednie wpisy, wygląda na to, że Pani ortodontka się zmieniła... Kamil Na takiego Dentystę czekałem (1) Jestem tak zadowolony z obsługi, że obiecałem sobie wystawić opinię. Trafiłem... Paweł dr Żak (1) dr Żak to bardzo dobry ortodonta, dzięki Niej moja córka ma już piękny... Ania bez bólu (1) Byłem w piątek i byłem dziś.Delikatnosc lekarza jest ukojeniem .Jestem... brother L. Karolina G. - opinia (1) Witam!!! U doktora Jarząbka byłam jakies pol roku temu .Przyszlam do doktora... Karolina G. Bardzo polecam (1) Ostatnio zaliczyłem 3 wizyty w tym miejscu i bardzo polecam. Robiłem 3... Marek Dembek