polecam (1) Bardzo polecam tę Klinikę Stomatologiczną. Profesjonalni lekarze a... anna z gdańska polecam panią dr. Monike Zejer :) (3) Serdecznie polecam dr.Monike Zejer (która również przymuje w... kasik Pacjent dr Tomka (1) Po kilkunastu próbach leczenia u innych lekarzy trafiłem na lekarza, który... Michał R.
Polecam (1) Jestem w 100% zadowolona z usług kliniki. Szczerze polecam. Kasia Zadowolona pacjentka (1) Skorzystałam w Groupona w tym gabinecie. Minimalny poślizg czasowy-akademicki... zadowolona pacjentka doktor Agnieszka Kubik (1) Doskonała Pani Doktor! Ma bardzo dobre podejście do pacjenta, jest dokładna w... Izabela Profesjonalna obsługa (1) Ja z kolei byłem u Pani Princ, również bardzo miła młoda osoba. Zadzwoniłem z... Bartek B, Gdańsk odradzam !!! (2) Witam, byłem tam na piaskowaniu i oczyszczaniu. Mimo, że nigdy nie miałem... piasko Polecam (1) Również wykupiłam usługę z groupona , polecam Panię stomatolog Magdalene ,... Magda nigdy więcej (1) koszmar- nigdy więcej. Pani doktor ambitnie próbowała się wwiercić w bok... mama Zdecydowanie polecam!!! (1) Profesjonalny gabinet z rozsądnymi cenami. Polecam wszystkim Rafał dr Witold Stankius protetyk (2) Jestem bardzo zadowolony z zabiegów stomatologicznych jak i z zakresu... Bogdan Moja pierwsza wizyta (1) byłam u P.doktor M.Gajewskiej , jestem zadowolona z jakości obsługi i... Grażyna Już nie boje się dentysty! (1) Dziekuję za moje ząbki. Dziekuje za pomoc w wyleczeniu mojego obsesyjnego... Adrianna Polecam wszystkim! (1) Kompetentny, fachowy i rzeczowy zespół przemiłych ludzi. Aż chce się wracać... Łucja Bardzo polecem! (1) Pierwszy raz spotkalam sie z taka rzetelnoscia, a zarazem wyczuciem i... Milena Chciałabym podziękować (1) Pani doktor ma w sobie wyjątkowo dużo empatii i ciepła - potrafi okazać... Karina NIE POLECAM (3) nie bede ukrywac niezadowolenia mialam miec tam zakladane aparat na zeby... klienta bardzo niezadowolona Zależy jaki lekarz! p. Gutowska to potwór! (3) Po przeczytaniu opinii na 3mieście postanowiłam umówić się do polecanej p.... MUKUH ZDECYDOWANIE ODRADZAM! (1) Dr K.K z tego gabinetu to porażka, odradzam wizytę u niej. Podejście tej pani... pacjent