Arv - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Pani Aleksandra jest świetnym... Arv Radzę uważać! (2) Z powodu braku terminu u dentystki, z której usług normalnie korzystam,... Emilio~ WODNIK (2) POLECAM ZABIEGI ESTETYCZNE U PANI DOKTÓR NIE TYLKO ZE WZGLĘDU NA DUŻY... : WODNIK
Szczerze polecam :) (1) Przyjęła mnie bardzo sympatyczna Pani Ola. Przed leczeniem moja paszcza... Artur Polecem (1) Jestem pacjentką dr Plucińskiej ponad 20 lata.Cieszę się że poznałam Panią... Joanna Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam - dwie przesympatyczne Panie zwalczyły mój lęk przed... Lia Już się nie boje! (1) Od lat nie chodziłam do stomatologa, gdyż okropnie się bałam. Jednak zmusiłam... Aleksandria Dosknonała p.doktor (1) Polecam wszystkim Panią Doktror. Świetne podejście do pacjenta, wyrozumiała... Agnieszka (..) (1) Nie mam zadnych milych doswiadczen z ta klinika. Drogo, niska jakosc... paulina Nie jest źle, ale czy tak dobrze ? (2) Byliśmy z dzieckiem na leczeniu kanałowym. Terminy bardzo szybkie praktyczie... Jacek Polecam Doktor Sworczak (1) Polecam Doktor Sworczak. Fajna, młoda dentystka, ze zdrowym podejściem do... Łukasz SUPER! POLECAM (4) Znajoma polecila mi ten gabinet. Jestem milo zaskoczony swietny kontakt,... guess2011 Polecam (1) Bardzo drogo.... ale bardzo profesjonalnie. Osa profesjonaliści z troską (2) wspaniali ludzie na swoich pozycjach, godni polecenia, kanałowe bez bólu to... Błażej Super stomatolog (1) Jestem pod wrażeniem Pani doktor,jest bardzo miła,ma wspaniałe podejście do... Aga Nie polecam ! (3) Przepraszam ale to co robią tam z zębami to jest porażka , kanałowe leczenie... Maciej Nigdy więcej (1) Pierwsze 2 wizyty u tej Pani dr sprawiały wrażenie pozytywnych, jednak kiedy... Justyna Monika - opinia (1) Pacjentką Dentusa jestem ok. 3 lat, miała atmosfera, bardzo gustowny wygląd... Monika R E W E L A C J A (2) Wchodzę do gabinetu i za każdym razem widze uśmiech u Pani Asystentki oraz... Zadowolona pacjentka Bardzo zadowolona:) (1) Bardzo miła Pani doktor, delikatna, uśmiechnięta. Wykupiłam usługę w... Klient groupon