Bardzo zadowolona:) (1) Bardzo miła Pani doktor, delikatna, uśmiechnięta. Wykupiłam usługę w... Klient groupon opina (1) Trafiłam do Stomed z polecenia szwagierki.Pani stomatolog godna... Agnieszka Zadowolony (1) Bardzo profesjonalny gabinet. Miły personel, nowoczesny sprzęt (są nawet... Łukasz K.
Dr.Krupski super dentysta (1) Swietny chirurg z bardzo dobrym podejsciem do pacjenta,mialem sporo do... hary Zuzanna Zielinska - opinia (2) Niedawno usuwalam zab osmy w tej przychodni. Sam zabieg nie nalezy do... Zuzanna Zielinska POLECAM! (1) Z usług tego gabinetu korzystałam już wielokrotnie. Jestem bardzo zadowolona... Kasia Polecam!! (1) Moje 9-krotne wizyty w EuroDent w Gdańsku przy ul.Kołobrzeskiej, gdzie... Edwin Cudowna pani doktor (1) Trafiłam do pani doktor Gołota bo mój mąż był pod wielkim wrażeniem pani... Katarzyna A. Polecam dla dzieci (1) Byłem z dzieckiem, trochę przerażony wizją przeprawy u dentysty- ale pani... sidius Dr.Krupski swietny chirurg! (1) Bardzo swietna obsluga.Pan doktor przesympatyczny.Bardzo boje sie dentysty... Aga Wyjątkowa jakość usług (2) Aby kozystac z tego gabinetu przyjezdzam specjalnie z zagranicy. Gabinet... Agnieszka Naprawde Polecam (1) Polecam dr Adam Wolniewicza, pełen profesjonalizm. Miałem ekstrakcje zęba... Pablo GORĄCO POLECAM (1) Wspaniała Pani Doktor ! Super podejście do pacjenta ! Rewelacyjny kontakt z... NN Super. Szczerze polecam. (1) Zrobiłem sobie koronki na implantach. Odesłał mnie do dr Krupskiego mój... Tomasz Kowalski Dobre RTG bez kolejki (1) Największym i przeolbrzymim plusem tego zakładu jest to że prawie zawsze nie... Pacjent POLECAM ten gabinet (1) Musialam się zglosić na wyrwanie dolnej ósemki, która boleła strasznie i... Magda polecam (1) Podziękowania dla dr Ewy Piotrzkowskiej. To znakomity fachowiec, miła i... pacjent stomatolog z psychologicznym podejściem (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona wyposażeniem gabinetu ( jest tam nawet... agano Sprawdź swojego dentyste (1) Miałem problem z ruszajacym sie zebem (gorna czworka) i troche sie... norman SUPER POLECAM WSZYSTKIM (1) Witam .robilam u dr korony cerkonowe na gorze i dole czyli calkowity remont... Anna