Adam (1) Wspaniała opieka dentystyczna z fachowym i miłym podejściem zarówno do dzieci... Adam Umiński .. (5) doktor STOMATOLOGI LECZYŁA MNIE I MOJĄ RODZINE PRZEZ JAKIEŚ 2 MIESIĄCE... NIEZADOWOLONA Krystyna - opinia (1) U Doktor Iwony leczę się ja, dwoje moich dzieci (10-letnia córa oraz... Krystyna
Bardzo polecam. (1) Polecam Panią Doktor Wojtas. Jest sympatyczna, delikatna, informuje pacjenta... Justyna Polecam. (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta.... J.Wojcik POLECAM !!! (1) O gabinecie dowiedziałam się od znajomych. Wnętrze gabinetu zrobiło na mnie... Marysia opinia (2) Byłam pacjentką pani doktor raz osobiście a raz z dzieckiem. Niestety... mini polecam dr Ziembe (2) dzięki pani doktor posiadam naturalny piękny uśmiech, choć myślałam że nie... magda Polecam (1) Duża wiedza i praktyka lekarza. Najlepszy stomatolog jakiego kiedykolwiek... Joanna dobra robota (1) Dostałem od zony zadanie znalezienia przyzwoitego gabinetu stomatologicznego... Michał dr Barbara Rymkiewicz (1) Ucieszyłam się ogromnie, że pani doktor wróciła do Polski i będę mogła znowu... Małgorzata Fijałkowska-Winkowska Fantastyczna Dentystka (1) Do Pani Małgorzaty Markowskiej trafiliśmy przez pozytywne opinie w... Misiowy Pacjent Rozczarowana... (2) Kiedyś w poczeklani było czysto - teraz jakby brudniej. Kiedyś z głośników... Stały Pacjent Zdecydowanie jestem na TAK (1) Korzystam z usług tej Kliniki od kilku miesięcy i bardzo jestem zadowolona z... Gabriela aparat ortodontyczny (1) Czy jest któs kto korzystał z usług dr Daniela Kurbana przy zakładaniu... Iwonuszka Polecam (1) Dziś miałam wyrywaną 8, uparty był ten mój ząb i trochę się musiał pan... Aneta Nie polecam (1) Odwiedziłem Azdent jakis czas temu i bardzo się zawiodłem ,byłem u 4... ZZZZZ NIE POLECAM!!!! (1) Na to żeby mieć ładne zęby pracowałam całe wakacje a Pani dr zamiast pięknych... Ewa Polecam wizytę adaptacyjną dla dzieci (1) Byłam dziś z córką na wizycie adaptacyjnej i jestem BARDZO zadowolona. Pani... Magda od jednej bardzo szczesliwej pacjentki (1) Wlasnie mialam wstawiona korone po wielomiesiecznej i bolesnej walce o... Emilia