Jestem bardzo zadowolona (1) Z usług Pani Justyny korzystam już od kilku lat. Wcześniej unikałam wizyt w... Magdalena Bardzo polecam (1) Zakładałam aparat stały ponad rok temu - na górze przezroczysty, na dole... Kasia Cz. Polecam wszystkim !!! (1) Bardzo dobry stomatolog, z rewelacyjnym podejściem do dzieci. Efekt leczenia... mama Zosi
Bardzo dobry lekarz (1) Miałem usuwaną dolną ósemke, bardzo sie bałem, wszyscy mówili, że to bolesny... Michał POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony. Miałem wszczepione trzy implanty oraz wykonane... Tomasz gorąco polecam!!! (1) Wizyta w tym gabinecie to czysta przyjemność. Mimo sporego stresu, który mi... Lukas POLECAM !!!!!! (1) Atmosfera przemiła, świetne podejście do pacjenta. Dr. Reutt bardzo dobrze... Thony Skandaliczna obsługa i jakość usług (1) Usługę o wartości 800 złotych zakupiłam na Gruponie. W tej cenie Pani Doktor... Agnioeszka wszystkie plomby do wymiany po tym stomatologu (1) Leczyłam u Pani doktor kilka zębów,po roku byłam u innego stomatologa i... Krystyna Zielińska Super podejście do małych Dzieci (1) Najmłodszy Synek ma 3 lata, starszy 5. Obydwu ich prowadzam do tego gabinetu,... Berenika svanevit - opinia (1) Od dzieciństwa bałam się wizyty u dentysty, traumatyczne przeżycia ciągnęły... svanevit Miłe zaskoczenie! (1) Ja generalnie nie lubię dentystów. Mam złe wspomnienia. Że ząb boli, że się... Aisog Gabinet na 5 z plusem (1) Serdecznie polecam dr Jowitę oraz cały personel DentiCO. Profesjonalny... Anna Brzóska Doktor Dawid to wspaniały lekarz (1) serdecznie polecam dr Dawida, który sprytnie operuje mikroskopem i z problemu... Ania zadowolona (1) polecam dla niezdecydowanych. miła obsługa, wysoka jakość usług, bardzo... aga POLECAM!!!! (1) Miałam przyjemność wczoraj odwiedzić gabinet dentystyczny z moją 6 letnią... Karolina Uczciwość przede wszystkim (1) Jestem bardzo zadowolony z usług w tym gabinecie. U poprzedniego dentysty u... Tomasz Profesjolne podejście (1) W Projekt Uśmiech miałam robioną koronę porcelanową na podbudowie cyrkonowej... Kasia Projekt naprawdę udany (1) Bardzo miłe i fachowe podejście do pacjenta. Pan Igor jest godnym polecenia... Michał Po co to? (2) Sprzedają kupony Grupona a potem przez 7 wizyt o niczym innym nie słyszałem... zico