Stała pacjentka (1) Na forum chciałam podziękować za jakość usług. Leczę zęby u Pani Hanny... Ewa Nowy i wyjątkowy gabinet stomatologiczny (1) Po licznych - dobrych i złych - doświadczeniach w kilku gabinetach... M. Daszkowska POLECAM! (1) Jestem nowym pacjentem w gabinecie DENTUS :) Największy + to fakt, że czekam... Rafał
Bardzo dobry stomatolog (1) Do DentiCo trafiłem z polecenia i już zostałem :) Przekonała mnie wysoka... Paweł Zieliński Goraco polecam. (1) Profesjonalna i mila obsluga. Asia Polecam (1) Chodzę do p. Tutkowskiego od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie... nm EWA NIEDZIELSKA - opinia (1) U Dr Jowity leczę zęby już od kilku lat. Profesjonalna, a przy tym miła... EWA NIEDZIELSKA Obsługa super, jednak (1) coś cienko z tajemnicą zawodową. Na imieninach koleżanki szeroko... Mama NIE POLECAM!!!! (1) Hm z P.Dunjewską miałam styczność przez ostatnie kilka lat. Córka miała... mała Niesamowita klinika (1) Najlepsza klinika w Trójmieście. Moje zęby mocno się ruszały. Czułem się,... Nawariszcz Ada - opinia (1) Wspaniała Pani Doktor! Pierwszy raz wizyta u stomatologa była przyjemnością.... Ada Gabinet na 6-stkę (1) Nie wyobrażam sobie leczenia zębów w innym gabinecie.Wystrój na wysokim... Krystyna Szczerze polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera i nowoczesny gabinet.... Dorota Polecam! (1) Stomatolodzy przemili,cierpliwie wyjaśniający każdą czynność.Wyposażenie i... Szymon Polecam wszystkim! (1) Wyróżniam pomoc dentystyczną- Wioletta D., wręcz-" czasoumilacz". Nawet... klient Nie polecam (2) zakupiłam Groupon o wartości 800zł. Wybrałam wybielanie metodą nakładkową o... Kamila Nie Polecam (1) Ja niestety mam inne doświadczenia z tym lekarzem. Na początku wspaniała... Krzysztof Polecam! (1) Pani doktor bardzo sympatyczna, fachowa i życzliwa. Ceny ma dość wygórowane... Bilka Ideał (1) Byłem w wielu gabinetach dentystycznych,ale nigdzie indziej nie czułem się... Paweł leczenie zębów to przyjemność... (1) warto mieć zdrowe zęby - namówiła mnie do tego p.dr Jowita!!całe życie bałam... Joanna