dr Michał (1) Korzystam z usług tej Kliniki od kilku lat i bardzo sobie chwalę... M. Polecam! (1) Polecam Pana Dr Igora. Klinika, jakosc, umiejetnosci i obsluga klienta na... Eliza Dentus - rewelacja (2) Zdecydowanie polecam gabinet Dentus. Z usług korzystałem kilka razy. Pierwsza... Burol
POLECAM ! (1) Pani doktor Magdalena Rychert jest wspaniałym stomatologiem, ciepłą i... Jolanta K polecam (1) Pani dr Dunajewskiej zawdzięczam proste, ładne zęby! Jest świetna w tym co... Kasia wizyta (1) byłem juz 3 razy u nic w gabineci, z różnymi zebami i nie narzekam,zęby które... Jarek Duży pozytyw (1) Gabinety dentystyczne zmieniałem już kilkukrotnie, w końcu udało mi się... BB Zadowolona !!!!!! (1) Włśnie zdjęłam aparat.Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia.Trafiłam do... Malgorzata Polecam! (1) Polecam! Jar Zdecydowanie polecam (1) Dużo pisać nie trzeba, bo wszystko co dotyczy tego gabinetu można ocenić w... Zofia Polecam (1) Lecze sie tam juz kilka lat zawsze miło spedzałem czas podczas wizyt ,... Muniek Profesonajlne cetrum stomatologiczne! (2) Skorzystałem z oferty Gabinetu na Gruponie na zabiegi skalingu, piaskowania... kozix33 Sama nie wiem (1) Byłam tam na wizycie z 2 tygodnie temu, i niby wszystko ok. Długo szukałam... Kaśka wspaniala klinika (1) Bedac pacjentem wielu roznych klinik dopiero w tej klinice poczulam sie... bogod2 polecam wszystkim! (3) W Dentico leczymy się u dr Jowity i dr Leszka. Polecam wszystkim strachliwim,... u i j super fachowiec (7) polecam Wszystkim którzy mają problemy z zębami. Szukałam takiego specjalisty... Olga omijajcie z daleka! (1) przestrzegam was przed wizytą w Dent Stomatologia Plac Górnośląski; skuszona... Magdalena p. Zedler (3) Korzystałam z usługi chirurga p. Zedlera. Boski chirurg! Konkretny -... Magda Kazimierz Tymański z rodziną - opinia (1) Leczymy się całą rodziną w klinice, super miejsce przyjazna atmosfera. Dr... Kazimierz Tymański z rodziną super gabinet (1) dr.Tomaszewska jest tak delikatna że zasnełęm na fotelu dentystycznym.polecam... mirek