polecam :) (1) Miła i przyjemna atmosfera, świetne podejście do bojącego się pacjenta. Dr.... Anna K. Gorąco polecam ;) (1) Razem z mężem skorzystaliśmy z usług tego stomatologa przed ślubem - leczenie... Anita USLUGA MEDYCZNA NA PIATKE (1) JESTEM ZACHWYCONA PROFESJONALIZMEM,DELIKATNOSCIA I PRZEMILA ATMOSFERA W... Bozena Szreder
za 60 zł dwie plomby i siekacze wypiaskowane (1) Jak w tytule, skorzystałem z grouponu, co prawda 40 minut mieli obsuwy,... Wojtek S. Gabinet godny polecenia. (1) Od dłuższego czasu borykałem się ze znalezieniem dobrego dentysty w swoim... Pacjent z daleka Wbrew większości opinii bardzo pozytywnie (1) Podobnie jak część osób tutaj zakupiłem kupon Groupona - trafiłem do dr.... Larry Świetny chirurg! (2) Zgadzam się całkowicie z opinią o dr Rutkowskiej. Fantastyczny chirurg - w... zadowolona Bardzo dobre leczenie kanałowe (1) Jestem pod wrażeniem wysokiego standardu obsługi Kryspin-Dent. Zaniedbałem... Rafał Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Niedługi czas oczekiwania na wizytę,... Kamila Profesjonalnie i miło i supernowocześnie. (1) Z przyjemnością skorzystałam z usług tego gabinetu- było bezboleśnie , miło... Ewa Solska Z dziećmi tylko do Kryspin-Dent!!! (1) Chciałabym polecić tę Klinikę wszystkim,których dzieci do tej pory bały się... Agnieszka super gabinet! (2) Od dziecka wizyty u dentysty oznaczały dla mnie wielki stres. Chociaż już... jarek Fachowo i bezboleśnie (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia w tym gabinecie. Bardzo miła atmosfera,... Justyna POLECAM!!! (1) Najlepsi dentyści na świecie, boję się dentystów jak ognia, a raczej bałam... polecam DR LESZEK OK:) (1) Postanowiłem napisac gdyż pierwszy raz nie czułem ukłucia przy... Sigma super (1) Bardzo podobał mi się gabinet.Fajnie że przy budynku jest miejsce parkingowe... red JA WYMAGAJĄCY PACJENT !!! (2) DO WSZYSTKICH. Jestem wymagającym pacjentem, nie nawidzę chodzić do Dentysty,... Bartosz ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Wizyta w tym gabinecie to czysta przyjemność. Mimo sporego stresu, który mi... zadowolona pacjentka miło, tanio i solidnie (1) Tak się dziś nieszczęśliwie złożyło, że musiałem odwiedzić gabinet... Piotr michalina - opinia (1) Gabinet wart polecenia.Jasno okreslone warunki cenowe, zakres koniecznego... michalina