polecam (1) szczerze mogę polecić , pełen profesjonalizm i fachowość oraz pełne sympatii... DOROTA Polecam gorąco!! (1) Również na początku skorzystałam z oferty na Gruponie i zdecydowanie jestem... Ada wiarygodna i profesjonalna (1) Jestem jedną z pierwszych pacjentek doktor Agnieszki Misiejuk. Lekarz z... Anna Dahlberg
pewne leczenie zębów (2) AS DENT to niewątpliwie nowoczesna, profesjonalna i przyjazna klientom... JB Nie polecam (3) Byłam z dzieckiem u Pani dr.Krzesińskiej zero podejścia do dzieci Pani dr... wiktoria Szybko, sprawnie, profesjonalnie (1) Pani Asia jest super. Świetne podejście do dzieci. Swoje zęby tez tam robię i... miloova Ania - opinia (1) Generalnie jestem zadowolona. Leczę tam zęby i nie spotkałam się nigdy z... Ania super, polecam (1) trafiłam do gabinetu przez przypadek, szukałam pomocy dla dziecka z bolącym... anka zawadzka zadowolona - opinia (1) Moja wizyta natomiast nie była zakupiona z gruponu. Pierwszy raz spotkałam... zadowolona Bardzo fajnie (2) Trzy dni temu dr Jarząbek usuwał mi górną lewą ósemkę. Jedyny dyskomfort,... Paulina Dr Burdach (1) Cóż więcej dodać... Profesjonalista. I taaaaaki SYMPATYCZNY .. ;) E. Dobre wykonanie pracy :) (1) Nie zgadzam sie z innymi opiniami :) Wszystko bylo tak jak powinno być . :)... Iza wizyta z dzieckiem bez stresu (1) jestem pod wrażeniem leczenia u pana doktora-rano dziecku dokuczał ból ząbka... MAMA REWELACJA (1) Jestem bardzo zadowolona z doktora Wolniewicza, który wykonywał już w moim... Zosia Rewelacyjny gabinet! (1) Wystrój i obsługa przyciągają oko. Co do usług - stoją one na wysokim... Cezar szacunek dla ludzi (1) Właściciel tego ośrodka nie ma szacunku dla ludzi, od kilku dni zakłada klimę... b Super stomatolog !!! (1) Korzystamy całą rodzinką z usług Pani Aleksandry. Wspaniały... Asia Profesjonalna Klinika!!! (2) Klinikę Państwa Kurban znalazłam przez ofertę w grouponie. Umówiłam się na... Barbara Agnieszka Kamola (1) Polecam zdecydowanie P.Dr. Ewę Kusmierską - rewelacyjny specjalista z ludzkim... Agnieszk Kamola Wyrwanie zęba (1) Okropnie bolał mnie ząb, zakład wyszukałem w google, gdyż chciałem coś... Szymon