Lekarz godny uznania (1) Polecam gorąco usługi w gabinecie dr Wilskiej. Zawsze miałam okropnego... Małgorzata Matkowska Polecam!!! (1) Pan Michał Dziunko - to niezwykle profesjonalny dentysta, dla którego nie ma... Klientka szczerze polecam (1) Pani doktor przemiła, profesjonalna, delikatna. Polecam!!! Ola
danuta - opinia (2) Jestem bardzo zawiedziona podejściem lekarzy w tym gabinecie,kompletny brak... danuta Polecam! (1) Widzę, że jestem pierwszy. Tak więc: szybko konkretnie i profesjonalnie. Pani... Maks Domi - opinia (1) bardzo miło, sprawnie i bezboleśnie :) polecam klinikę. Domi miło i profesjonalnie (1) bardzo przystępne ceny, dobry fachowiec z dużym doświadczeniem Viola Bardzo polecam dr. Niemkiewicz (2) Bardzo polecam dr. Niemkiewicz - jej podejście do dzieci jest wspaniałe.... Aga Naprawdę dobra klinika (1) Kryspin-dent to porzadna klinika. Nie ma o czym mowic obsluga, sprzet,... e-gore profesjonalność i fachowość (1) dla mnie super - ceny i atmosfera a przede wszystkim zostałem przyjęty z dnia... klient Gorąco Polecam! (1) Mój syn ma 10 lat. Oczywiście boi się dentysty. Niestety mleczaki tak mocno... Aga BARDZO POLECAM!!!!! (1) Wszyscy wiemy, że wizyta u stomatologa nie jest dla nas czymś miłym i... Piotr Zadowolony pacjent - opinia (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze można liczyć na... Zadowolony pacjent Zadowolony pacjent (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze można liczyć na... Zadowolony pacjent ostrzezenie (1) Zabieg u pani doktor(chyba tylko z nazwy bo nie z wykształcenia )wykupiłam... kasiamichal Reklamacja (1) Za usługę w tym gabinecie zapłaciłem 500 zł a od wizyty opłynęło dwa i pół... Stefan Skuza fachowość (1) leczyłam dwa zęby kanałowo pod mikroskopem bo zagiete korzenie , wszystko... Magda NIE POLECAM (2) Stomatolog mało rozmowna, przyjmuje i pracuje w pośpiechu ,nie objaśnia... pacjentka Polecam dr Wierzbickiego (1) Zdecydowanie polecam miladent a szczegolnie dr wierzbickiego, doktor... Karoll Super Dentysta! (1) Leczyłem się u wielu dentystów jednak prawdziwym stomatologiem mogę nazwać... Daniel