NIE POLECAM (2) Stomatolog mało rozmowna, przyjmuje i pracuje w pośpiechu ,nie objaśnia... pacjentka Polecam dr Wierzbickiego (1) Zdecydowanie polecam miladent a szczegolnie dr wierzbickiego, doktor... Karoll Super Dentysta! (1) Leczyłem się u wielu dentystów jednak prawdziwym stomatologiem mogę nazwać... Daniel
Dobra jakość w rozsądnej cenie (1) Na zabieg reendo miałem czekać u swojego stomatologa 4 tyg. Ząb zaczął... Sławek Profesjonalnie i życzliwie (1) Bardzo fajne młode doktórki, podchodzące ze zrozumieniem do pacjenta. Obsługa... Ineska SZCZERZE ODRADZAM ! (5) Dentystka posiada za małe doświadczenie,za to za dużą pewność siebie.Jest... pacj. POLECAM POLECAM POLECAM (1) Wizyty u dr Mai to sama przyjemność. A wiem co piszę, bo spędziłam tam sporo... D. czy znacie jana skalskiego (1) witam czy znacie jana skalskeigo jaki jest ile ma lat? ide do niego w piatek... ada Zdecydowanie Polecam!!!! (1) Od blisko roku jesteśmy z mężem pacjentami dr Katarzyny Szatan, Pani doktor... KP Serdecznie POLECAM!!! (1) Polecam szczególnie na wizyty z dziećmi. Pani dr. ma super podejście do... Mama SŁABIUTKO (2) Za pierwszym razem przyszedłem z bolącym zębem. 10 minut po umówionym... Były pacjent Rewelacja (1) Super. Podejście do dzieci Pani Asi po prostu super! Mała ciągle ją wspomina. Arek REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jeżeli chcecie leczyć i pielęgnować zęby to TYLKO w Perfect Smile.... Marta BARDZO Polecam Dr.Polcyna - Stogi (2) Chodzę do dr.Adama Polcyna od roku i naprawdę polecam. Dzięki niemu... Stała Pacjentka - Ola:) Klinika de Lux (3) Będę szczery: Obsługa bardzo mile mnie zaskoczyła - wszyscy mili, rozmawiają,... neon Polecam (1) Witam, skorzystałam z promocji na gruponie w tym gabinecie. Początkowo nie... Kasia dramat (1) jeden zab zaplombowano z prochnica. Przy bolu zeba zatruto nie ten ktory... zaraza REWELACJA! (1) Jeżeli w ogóle wizytę u dentysty można określić jako miłą- to ta faktycznie... Agnieszka A. PROFESJONALIZM I SYMPATIA (1) Całą Rodziną leczymy się u Pani Doktor Miłobędzkiej już wiele, wiele lat.... Maria Polecam (1) Byliśmy z córką. Plomba w 20 minut. Córka (4 lata) uśmiechnięta. Kolor plomby... bk