Warto (1) Nigdy wcześniej u dentysty nie byłem potraktowany tak miło jak tutaj - a... Kuba Szczerze polecam !! (1) Atmosfera w tym gabinecie jest po prostu super, od razu zapominasz o bolącym... Kuba Najlepszy stomatolog (1) Leczę się w tym gabinecie od wielu lat i zawsze chętnie tam "wracam". W... Aleksandra
Poldent (1) Usługi dość drogie, jakość rzemiosła zależy od tego kto akurat przyjmuje.... stała pacjentka Implant jedynki - polecam !!! (1) Dr. Jowita poprowadziła moje leczenie złamanej jedynki i jestem bardzo... tomaszek006@tlen.pl Wycięcie znamienia (1) Na twarzy miałam bardzo brzydkie, duże znamię. Chciałam wyciąć już od kilku... Joanna S. Bardzo dobry dentysta! (1) Z usług dentystycznych Pani dr M. Gutowskiej od wielu lat korzystam ja oraz... Wierny pacjent HCentrum Polecam (1) Do centrum trafiłam w sobotę wieczór.Trafiłem do Pani M. Szczygielskiej... Robert B zdecydowanie ODRADZAM! (1) Na początku wydawało się, że wypełnienia są ok, pani doktor przechwalała się... Mar POLECAM (1) Korzystałam z wybielania zębów, usługa kupiona poprzez grupon i szczerze... Kasia Yooki - opinia (2) Miałam umówioną wizytę na usuwanie osadu. Obsługa bardzo miła, gabinet... Yooki nie polecam , a nawet szczerze odradzam i ostrzegam!!!!! (1) Wizyta u pani Gibas ( czy ma wogóle prawo wykonywania zawodu???) to wizyta... beatus Polecam!! (1) Bardzo mila atmosfera, super podejscie do dzieci co procentuje na przyszlosc. W.K.M polecam (1) Zabieg wykonany dokładnie i starannie, bezboleśnie :) D miladent rajska (1) co sądzicie o dentystach w Miladent na ul. Rajskiej? mam zamiar sie tam... choryyyyy szczerze nie polecam. (1) A szczególnie Pana doktora który naraził mnie na potworny ból po ekstrakcji... monika raga satysfakcja (1) Od dziecka nie zdawałam sobie sprawy z powagi sytuacji jeśli chodzi o moje... katarzyna 1000000000% na TAK (1) Do kiedy nie doświadczyłem osobiście usług w gabinecie p. Elżbiety i Michała... dloogy bbb - opinia (1) Bardzo pozytywnie.Także skorzystałam z grouponu i wszystko ok bbb REWELACJA ! (1) Fantastyczna obsługa,lekarze zawsze wprowadzają miłą atmosferę rozmową co... Joker